Категория
Українська мова, опубликовано 06.06.2020 12:24

ДАЮ 50 БАИВ Словниковий диктант
Присв...ята, верб...я, без...ядерний, пан...щина, змагают...ся, учител...с...ка, фі (з, зз)арядка, ві(д,дд)ілити, бджоли(н,нн)ий, ро(з,с)рі(с,сс)я, св...яще(н,нн)ий, навма(н,нн)я, ви(л,лл)ємо, ні(ч,чч)ю, подоро(ж,жж)ю, боро(т,д)ьба, кі(г,х)ті, балас...ний, пес..ливий, доблес...ний.
2. Запишіть подані слова фонетичною транскрипцією, у дужках укажіть кількість букв і звуків: джерельний, розіб'єш, дивиться, боїшся, подружці.

ІІ. Виконання практичних завдань.

Завдання № 1. Спишіть текст, підкресліть у реченнях граматичні основи, після кожного речення у дужках укажіть яке воно чи складне.
Микола почув, що тихе море задвигтіло під човном. Чорна хмара швидко росла і бігла. Море почорніло під нею, і вона в одну мить неначе поглинула корабля. З моря набігла хвиля з білими густими гребенями і почала танцювати навколо човна.

Микола був уперше на морі. Його душа трохи сполохалась. Він сидів на човні і сумно дивився на хвилі. У море впали краплі дощу, а за ними несподівано загув страшний вітер (За I. Нечуєм-Левицьким).

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Бан тебе, сам решай, элементарное задание

Объяснение:

Ответ
Ответ оставил: Гость
Моя ручка синя, пище світло вона мені дуже подобається
Ответ
Ответ оставил: Гость
Грнт -Грунт
Гнк -Ганок
Грс -агрус
Дз г-дзига
Ответ
Ответ оставил: Гость
Безмежні простори розтягнулися біля дороги.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: ДАЮ 50 БАИВ Словниковий диктант Присв...ята, верб...я, без...ядерний, пан...щина, змагают...ся, учител...с...ка, фі (з, зз)арядка, ві(д,дд)ілити, бджоли(н,нн)ий, ро(з,с)рі(с,сс)я, св...яще(н,нн)ий, навма(н,нн)я, ви(л,лл)ємо, ні(ч,чч)ю, подоро(ж,жж)ю, боро(т,д)ьба, кі(г,х)ті, балас...ний, пес..ливий, доблес...ний. 2. Запишіть подані слова фонетичною... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube