Категория
Українська мова, опубликовано 07.06.2020 02:42

Який стиль цього тексту ? (художній, науковий,публіцистичний і т.д.)

Ловець мурах — існує і така робота. Як не дивно, але для цього потрібно пройти спеціальне навчання і стати справжнім професіоналом. Ловець повинен розуміти анатомію мурашки, знати, як знайти і обстежити мурашник, а потім вибрати найбільш міцних і живучих особин для того, щоб розводити на спеціальних мурашиних ферм. Найчастіше такі ферми використовують мурах в медичних цілях, збираючи їх отруту і на її основі створюючи всілякі мазі і настоянки.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Відповідь:

Текст-розповідь

Пояснення:тому що розповідає хтось щось тобі

Ответ
Ответ оставил: Гость
Людина на має бути чемною тому що б знаходити спільну мову з людьми навколо нас.вміти поводитись у суспільстві поважповажати старших.
Тому людина повинна бути чемною
Ответ
Ответ оставил: Гость
В- приголосний, глухой, парний
І- гласный, звонкий, ударний
Н- приголосний, звінкій,
И-гласный, неужарний
Ответ
Ответ оставил: Гость
Про-меніє проме-ніє можно переносить тількі два рази


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Який стиль цього тексту ? (художній, науковий,публіцистичний і т.д.) Ловець мурах — існує і така робота. Як не дивно, але для цього потрібно пройти спеціальне навчання і стати справжнім професіоналом. Ловець повинен розуміти анатомію мурашки, знати, як знайти і обстежити мурашник, а потім вибрати найбільш міцних і живучих особин для того, щоб розво... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube