Категория
Українська мова, опубликовано 07.06.2020 02:36

Украинцы привиет вот вам подарок
Шо такое цыбуля?

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

ответ:лук

Объяснение:

Ответ
Ответ оставил: Гость

ответ: цибуля-рід багаторічних рослин родини амарилісових, що налічує 976 видів. В Україні зростає приблизно 40 видів. Раніше за классифікацією Кронквіста належав до Лілейних.

Объяснение:

Ответ
Ответ оставил: Гость
Чемність - це позитивна риса характеру, яка позволяє поводитися з іншими людьми з повагою і розумінням. Особито для мене, чемна людина - це гарно вихована особа, з високою освідченістю та моральними цінностями, багатим внутрішнім та духовним світом. Для сучасного світу така людина - це велика рідкість. У нашому житті вживаються слова, які необхідні для всіх нас і часом роблять дива з тими, до кого вони звернені. Правила хорошої поведінки вигадані не для ускладнення нашого життя, вони походять із життя доброзичливих, ввічливих, уважних, а отже, вихованих, культурних людей.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Беріз, ліжок, польоту, гірок, рухався,
Ответ
Ответ оставил: Гость
За вікном сіріло. (сіріло- присудок у односкладному безособовому реченні)
В кімнаті враз посвітлішало. (посвітлішало - присудок у безособовому односкладному реченні)


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Украинцы привиет вот вам подарок Шо такое цыбуля?... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube