Категория
Українська мова, опубликовано 06.06.2020 13:05

Вказати вид речення " Повитягались гострі шпилі , одділились окремі камені , перетворились у білий мармур , одягалися в різьбу , і встав перед ними острів із моря–весь .
А.складносурядне
Б.складнопідрадне
В. Безсполучникове
Г. З різними видами зв'язку

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Величною для мене є та людина, яка живе, а не існує. Яка розвивається, відкриває і позазує всім свої нові якості, а не деградує. І головне, що ця людина є доброю. Вона не буде відповідати негативом на негатив.
Велич - вона в розумі, вчинках та слрвах людини. Вона не вимірюється грошима та іномарками. Велич - це те, що може нам показати справжню людину.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Пиши по русскому ок нето
Ответ
Ответ оставил: Гость
Нещадний вітер гнув стрункі, зелені дерева. Невпинний сніг все йшов за вікном. Неугавний шум доносився з сусідньої квартири.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Травень вітер праведний лебідь дитина злипатися колисати сидіти кориневий восени


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Вказати вид речення " Повитягались гострі шпилі , одділились окремі камені , перетворились у білий мармур , одягалися в різьбу , і встав перед ними острів із моря–весь . А.складносурядне Б.складнопідрадне В. Безсполучникове Г. З різними видами зв'язку... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube