Категория
Українська мова, опубликовано 06.06.2020 17:11

Прочитати поезію, знайти частки , пояснити їх
значення.
Ну, є ж про зараду там які статті?
Не всяка ж кара має буть неабожна.
Що ж це виходить? Зрадити в житті
Державу – злочин, а людину - можна?!​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Це сталося першого вересня ми сиділи всі за партами говорили з однокласниками про літо і дарували квіти вчителям вітали всіх кожен з моїх однокласників розказав про своє захоплююче літо і ось я під партою Коліном зачепив щось я думав що це жуйка я заглянув під парту а під нею равлик Я сказав своїм однокласникам вони всі почали його роздивлятися І ми його зняли з під парти і понесли на двір ось такий сюрприз був у мене під партою
Ответ
Ответ оставил: Гость
Серп (с, п - глухі) - герб (г, б - дзвінкі парні)
Ответ
Ответ оставил: Гость
Люди з яких я беру приклад - це мої батьки. Я дуже люблю і поважаю моїх батьків. Вони для мене приклад. Вони для мене приклад як треба натхненно працювати і робити все для щастя своєї родини.
Також люди з яких я беру приклад - мої вчителя. Це найосвіченіші і чемні люди, які надихають мене робити досягнення, розширювати свої горізонти і бачити, створювати майбутнє. 
Ответ
Ответ оставил: Гость
1) Моя мама мила,мотивіційна.
2)Просто піти погратись.
3)Поїсти потрібно правильно.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: Прочитати поезію, знайти частки , пояснити їх значення. Ну, є ж про зараду там які статті? Не всяка ж кара має буть неабожна. Що ж це виходить? Зрадити в житті Державу – злочин, а людину - можна?!​... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube