Категория
Українська мова, опубликовано 06.06.2020 18:39

Складіть будьласка твір-мініатюру (8-10 речень) на тему "материн гнів як весняний сніг : рясно впаде, та скоро розтане".

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Мати. Мама. Матуся. Скільки спогадів і тепла таїть це магічне слово. Воно про найближчу, найдобрішу, найкрасивішу і наймилішу людину у світі. Її очі супроводжують дітей у далеких життєвих мандрах, материнська ласка гріє нас все життя аж до старості. Її створив Бог на цій грішній землі для краси і щастя, щоб вона дарувала життя і була продовжувачем роду людського. Дорогі милі, змучені жінки! Відновимо Свято матері. Самі для себе. Для наших родин. Подумаймо, може й ми винні, що опинились у такій безвиході?

Схиляємо низенько свої голови і висловлюємо щире синівське Вас Бог” перед образом Вашим, біловолосі наші бабусі і матері, перед терпінням і печаллю за синами і чоловіками, братами і сестрами.

...То дай Вам, Боже, діждатись ще тієї пори, коли чисте синє небо зігріє Ваші страждальні душі і теплом своїм зменшить болі Ваших сердець, а перед Вашим поглядом зацвітуть сади, заколосяться ниви добірним зерном і в чистому мирному небі розіллється нескінченне соло неперевершеного степового співця – жайворонка.

Хай наші друзі крилаті – лелеки дарують Вам правнучат. Онучат, і діточок – оцих домашніх соловейків, щоб своїм безгрішним і чистим щебетом звеселяли Ваші змордовані душі та множили надію на краще завтра нашої долі; помагай Вам, Боже, поставити їх твердо на ноги і засіяти їхні душі зерном Правди і Науки. Нехай весняне свято розморозить нас, об’єднає і згуртує! Щастя, здоров’я всім Вам дорогі Матері.

Объяснение:

Ответ
Ответ оставил: Гость
1 ні
2 ні
3 так
4 так
5 ні
6. так
7 ні
8 ні
9ні
10 ні
11 так
12 ні
Ответ
Ответ оставил: Гость
- Доброго ранку, мамо, тату. З Новим роком вас!
- І тебе з Новим роком, Максику.
- Я приготував вам подарунок. Ось цей мамі, а цей татусеві.
- Яке гарне кольє, синку! Дякую.
- Дорогесенька моя, я тобі приготував таке саме кольє. І робили його за моїм дизайном!
- Татку, заспокойся. Ось, тримай.
- Я приготувала такий самий годинник.
- Ну, нічого страшного.
- А чого почервонів?
- Я хотів вас порадувати і подивився, що ви приготували один-одному. Таке ж саме й я подарував.
- Синочку, найкращий подарунок для нас - твоя посмішка.
- Я згоден з мамою.
-  А я думав...
- Максимку, хоч би ти й нічого не приготував, ми б  розлюбили би тебе.
Ось, подивися, що ми приготувати.
- Дякую, мамо. Дякую, тату.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Сорри но я не понимаю украинский


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Складіть будьласка твір-мініатюру (8-10 речень) на тему "материн гнів як весняний сніг : рясно впаде, та скоро розтане".... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube