Категория
Українська мова, опубликовано 06.06.2020 18:53

На дві групи: до першої випишіть самостійні частини мови ,а до другої- службові. Хмарини, хмарини, небес кораблі,за ними я піснею лину.Безсмертя достойний лиш той на землі, хто любить свою Батьківщину. Хто їй віддає свої дні молоді і зве її сонцем, зорею, хто з нею навік не розлучний в труді, хто в горі і в радості з нею.​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Привет как дила что делаєш я учу уроки кркнец
Ответ
Ответ оставил: Гость
С - префікс
пересерд - корінь
я закінчення
Ответ
Ответ оставил: Гость
Я приходив сюди, коли був ще малий, і дивився на яснії зорі...
Ответ
Ответ оставил: Гость
Рано чи пізно кожна людина задумується над тим, для чого прийшла у цей світ і як живе. Це вічне питання важливо поставити перед собою якомога раніше, щоб не довелося в кінці життя, коли вже нічого не можна змінити і виправити, гірко шкодувати за змарнованими роками.

На світі є багато речей, які не можна змінити, виправити, поновити. Та нема нічого невблаганнішого за час. У дитинстві ми його не помічаємо, здається, він тягнеться аж надто повільно. Але з роками час ніби прискорює ходу, і вже не встигаєш зробити якісь важливі справи, поспішаєш, а час все одно обганяє тебе.

І в такий момент для людини важливо хоч на хвильку зупинитися, оглянутися навколо, зазирнути у свою душу і зрозуміти, що до тебе жили на світі люди, після тебе прийдуть нові покоління, і треба залишити якийсь слід на землі. Ця мить між минулим і майбутнім називається життям. Ось вона пройшла — і її вже ніколи ні повернути, ні змінити не можна.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: На дві групи: до першої випишіть самостійні частини мови ,а до другої- службові. Хмарини, хмарини, небес кораблі,за ними я піснею лину.Безсмертя достойний лиш той на землі, хто любить свою Батьківщину. Хто їй віддає свої дні молоді і зве її сонцем, зорею, хто з нею навік не розлучний в труді, хто в горі і в радості з нею.​... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube