Категория
Українська мова, опубликовано 07.06.2020 01:59

Випишіть із засобів масової інформації/рекламних оголошень/інших текстів в мережі Інтернет 5-7 речень із мовленнєвими помилками. Відредагуйте їх, запишіть правильні варіанти.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Широкий спектр висвітлюваних тем у радіо- й телепередачах спричинює наявність у них елементів усіх функціональних стилів української мови. Але об҆’єднує всі ці матеріяли суворе дотримання мовних норм, оскільки такі передачі мусять бути зразком для радіослухачів і телеглядачів і в такий б сприяти піднесенню культури мови суспільства. Однією з умов піднесення престижу української мови є українськомовний режим, тобто не лише представники друкованих та електронних засобів масової інформації мають користуватися українською мовою, а й ті, кого за до виступів в етері й на телеекранах. Якщо за не володіють українською мовою, потрібно давати синхронний переклад виступів цією мовою. Так прийнято в усіх цивілізованих країнах.

Ответ
Ответ оставил: Гость
У нас в дворі є дівчинка яку завжди називають: незграбною, непосидою, почварою, лежебокою -але на мою думку вона бідолаха.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Земля, засипана весняними квіточками, нагадувала килим.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Рук- основа і корень,а - закінчення.
Рук-основа і корень,и-закінчення
Рук- основа і корень,ою- закінчення.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Випишіть із засобів масової інформації/рекламних оголошень/інших текстів в мережі Інтернет 5-7 речень із мовленнєвими помилками. Відредагуйте їх, запишіть правильні варіанти.... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube