Категория
Українська мова, опубликовано 07.06.2020 01:58

Увага! Спишіть текст, вставляючи пропущені букви та розділові знаки. Вставлені орфограми підкреслити. Запишіть.
Найбільше й найдорожче д..бро в кожного народу - це його мова, ота жива схованка людс..кого духу, його б..гата скарбниця, у яку наро… складає і своє давнє жит..я і свої сподіванки розум досвід поч…вання.
Навчаючись з малих літ балакати, ми разом з тими словами, що доводиться їх запам...ятати, набува…мо й розумін..я того, що ті слова визначають, чи назву якої речі, чи думку про що-небудь. Тобто ми разом зі словами набираємося й розуму набуваємо чужих думок навчаємося самі думати й ті думки викладати сл..вами.
Наші діти у свою чергу додають до здобутого від нас скарбу мови своїх вимовів того, що їм за свого життя довелося навчитися пере¬думати переж..ти. Так і складається лю..ська мова, що з кожним новим коліном все більше та більше шириться-зростає.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Найбільше й найдорожче добро в кожного народу - це його мова, ота жива схованка людського духу, його багата скарбниця, у яку народ складає і своє давнє життя, і свої сподіванки, розум, досвід, почування.

Навчаючись з малих літ балакати, ми разом з тими словами, що доводиться їх запам'ятати, набуваємо й розуміння того, що ті слова визначають, чи назву якої речі, чи думку про що-небудь. Тобто, ми разом зі словами набираємося й розуму, набуваємо чужих думок, навчаємося самі думати й ті думки викладати словами.

Наші діти у свою чергу додають до здобутого від нас скарбу мови своїх вимовів того, що їм за свого життя довелося навчитися пере¬думати, пережити. Так і складається людська мова, що з кожним новим коліном все більше та більше шириться-зростає.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Ось настала чарівна зима. Листя вже опало , птахів майже нема. Завіяв сильний сніг , по замерзало все на світі. Але не треба сумувать , адже скоро новий рік , багато подарунків та ласощів. Зима - чарівна пора року для дітей та дорослих!
Ответ
Ответ оставил: Гость
Природа-це найкращий друг.Вона одягає різні плаття кожного року.Природу потрібно берегти як святий оберіг.Вона чарує нас своїми чудовими  барвами.Але дехто не береже природу і ставиться до не ї погано.Вона не дякує тим хто не береже її ,а ображається.Любіть природу,шануйте,піклуйтеся та дякуйте їй,бо без не ї ми ніхто!
Ответ
Ответ оставил: Гость
Працівники міліції – це перші друзі чесних громадян та вороги для людей, які порушують закони України. Це основне правило має стати рушійною силою у нових реформах. Час проходить, люди змінюються та вдосконалюються. Я вважаю, що саме наше покоління повинне змінити  країну і міліція, як основні помічники влади, почнуть докорінно ламати довготривалу несправедливість та будувати нову державу.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Увага! Спишіть текст, вставляючи пропущені букви та розділові знаки. Вставлені орфограми підкреслити. Запишіть. Найбільше й найдорожче д..бро в кожного народу - це його мова, ота жива схованка людс..кого духу, його б..гата скарбниця, у яку наро… складає і своє давнє жит..я і свої сподіванки розум досвід поч…вання. Навчаючись з малих літ балакати, м... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube