Категория
Українська мова, опубликовано 07.06.2020 01:51

(у нас зараз кр помагите)Речення з відокремленою обставиною виражоноб дієприслівниковим зворотом є в рядку . 1)Кінь відпочивши бадьоро вистукав копитами по лункійдорозі. 2) хустинку кинувши на плечі надівши плаття весняна берізка вибігла надвечір і жде мене. 3)я ненавиджу тих хто не сіявши жне. 4) Похибки друзів за винятком зради ми повинні терпіти або виправляти​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Очей почвари не міг Іван добачити. Зажера зажерлась до краю.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Ёжик наверное. но я неззнаю точна
Ответ
Ответ оставил: Гость
Нужно уточнять с чем именно помочь.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Жив -був ледачий кіт. Він був такий ледачий, що навіть не виходив гуляти. Але  господиня дуже любила його і жаліла ленюха. Вона підносила йому під носа посуду з їжею, виносила його на вулицю, заносила назад до хати. Але сталося так, що господині терміново потрібно було поїхати кудись на два дні. От вона котові приготувала їжу, попрохала сусідів. щоб погодували його, та й поїхала. А сусіди забули про кота. От лежить кіт та й думає - коли вже вони мене нагодують. Годину лежить, другу. Їсти хочеться все дужче та дужче. Але він не встає, а лише подумки лютує, що безсовісні сусіди геть про нього забули. І от коли вже минув день, і котисько вже не міг втерпіти, довелося йому встати  та піти самому до своєї мисочки. Втамував він свій голод, запив водичкою, та й пішов ліг на місце. Але з тих пір він зрозумів, що під лежачий камінь вода не тече.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: (у нас зараз кр помагите)Речення з відокремленою обставиною виражоноб дієприслівниковим зворотом є в рядку . 1)Кінь відпочивши бадьоро вистукав копитами по лункійдорозі. 2) хустинку кинувши на плечі надівши плаття весняна берізка вибігла надвечір і жде мене. 3)я ненавиджу тих хто не сіявши жне. 4) Похибки друзів за винятком зради ми повинні терпіти... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube