Категория
Українська мова, опубликовано 06.06.2020 20:08

написать сочинение на тему "великі справи"

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Добрі вчинки… Чи задумувались ми коли-небудь,як часто ми творимо добро для інших? Насправді щоб робити добро не обов”язково допомагати великими коштами дитячим будинкам чи лікарням(хоча це також хороша ідея,на жаль не всім під силу). Багатьом відома приказка: хочеш змінити світ – почни з себе. От в цьому випадку якраз дуже доречно до неї дослухатись. Якщо кожен з нас почав би робити,хоч і маленькі,зате добрі, справи, то міг би підмітити, що люди навколо привітні і дедалі частіше посміхаються.А інколи буває й таке,що ідеї добрих справ самі знаходять тебе. Так сталося зі мною цього літа. Цей випадок запам”ятався мені надовго.
Гарячого серпневого дня я сиділа на лавці біля Ратуші. Навколо була маса людей, всі кудись спішили, а я спокійно насолоджувалась читанням у затінку. Аж тут до мене підсіла жіночка в літах, привіталась до мене і по до потребувала вона не грошей. Вона по переписати їй листа. Я щиро здивувалася, але пані пояснила,що дуже погано бачить, та й писати не дуже вміє, тому потребує моїх “молодих очей”. Поки я переписувала текст,вона розповіла свою історію: про її,ще малої,пригоди з сестрою, про те,як вона в роки війни допомагала повстанцям(я так зрозуміла,що пам”ять в неї хороша); про те,як її в селі пограбували і ледь не вбили; про те,як вона з до подруги написала цього листа,який треба було ще раз переписати,але не було змоги це зробити. Вислухавши її мені стало якось не по собі. Насамперед тому, що навряд чи депутат міської ради,до якого вона хотіла звернутись, захоче і зможе їй до Але тим не менше,було зовсім нескладно до людині,якій це було потрібно. Кожен твій вчинок буде відповідно оцінений десь там…Цьому доказ те,що перед тим,як іти, пані забрала листа і сказала “Я буду молитись за тебе”… Після того на душі стало тепло...
Ответ
Ответ оставил: Гость
Підігрів від слова підігрівати, тому безафіксний спосіб
Ответ
Ответ оставил: Гость
Мити - миючий, помитий, перемитий, помитися, промити, миття, умитися, умитий, відмити, змити
Сад - садочок, садівник, посадити, пересаджений, підсадити, висадити, садженець, засадити, садок.
День - денний, поденний, днювати, поденщина, переддень, вдень, щоденно, щоденник, днями (прислівник), щодня.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Волосся, заплетене в косу
поле, засіяне пшеницею
стіни, увішані рушниками
квіти, зібрані у букет
світлини, посірілі від часу
руки, задубілі на морозі
обличчя, змарніле від страждань
камінь, кинутий у воду
сонце, закрите хмарами
обід, забутий у печі 


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: написать сочинение на тему "великі справи" ​... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube