Категория
Українська мова, опубликовано 07.06.2020 01:45

Домашнє задання
Вправа 1. Спишіть речення, вкажіть, якими частинами мови є виділені курсивом слова. Займенники підкресліть як члени речення.
ІІІ. 1. О, глянь, що над нами! Розкраяно небо — мечами, мечами. 2. Мені тоді здалося, що то не золоте колосся, що то любов мою безмежну стоптали так необережно. 3. Чим більше чоловік науки має, тим більше він знає, чого не знає. 4. Чого ти мною так гордуєш, чого ти слів моїх не чуєш, коли тобі вклоняюсь я? 5. Те, в чому звинувачували цю людину, виявилось справжнім наклепом. 6. Чому згасають зірки? І цього ще не відкрито. Спитай у метеорита, чому згасають зірки. 7. Нехай це сонечко посвітить, нехай ця туга продзвенить. 8. Поезія — це завжди неповторність. 9. Я в полоні у лютих літер. Вже все назвав. Вже все убив. Чуття, розплавлені і злиті, на оливо я перелив. 10. Чому ж так солодко до болю — молитись, плакати, радіть? Все сниться, сниться рідне поле, юнацтва незабутня мить. 11. І спокій щось шепоче в сні, і далечінь прозоро вабить в золотом рясні, в жалоби жовтої єдваби. 12. Вставай, товаришу, світа! Останній день перейде швидко... Вчорашня праця нас пита, хоч заробітку щось не видко. 13. За сином Святая мати всюди йшла, його слова, його діла — все чула, й бачила, і мліла. 14. Як же його у неволі жити без надії?

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Дніпро - Дніпром, по дніпру я правильно делаю?
Ответ
Ответ оставил: Гость
Ось
Подивіться чи видно якщо ні я напишу ))
Ответ
Ответ оставил: Гость
Це не односкладне речення
Ответ
Ответ оставил: Гость
Ти маєш право на свободу слова, на власну думку ,вільне критикування, розповсюдженийя цікавої інформації ,маєш право на любов, на багато чого, можливості збільшуються після 18-ти років.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Домашнє задання Вправа 1. Спишіть речення, вкажіть, якими частинами мови є виділені курсивом слова. Займенники підкресліть як члени речення. ІІІ. 1. О, глянь, що над нами! Розкраяно небо — мечами, мечами. 2. Мені тоді здалося, що то не золоте колосся, що то любов мою безмежну стоптали так необережно. 3. Чим більше чоловік науки має, тим більше він... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube