Категория
Українська мова, опубликовано 06.06.2020 20:14

Зробити синтаксичний розбір речень ( підкреслити члени речення і дати характеристику реч. , вказувати і чим речення ускладнене , розділові знаки пропущені і їх треба поставити . Кожне речення писати з нового рядка ) 1. Десятків зо три вуликів понакриваних покрівлями череп’яними й з кори стояло серед гайка . 2. Височенні трави сікли по ногах по руках по обличчю і курай і буркун і ковила і катран і чорнобиль і голубі петрові батоги і велетенські будяки . 3. Богатирського здоров’я видно хлопець . 4. Не хились додолу зраджений козаче про лиху пригоду навіки забудь . 5. Це сталося торік восени . 6. Садок поволі розрісся мов ліс .

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Что я нечего непанила напиши ещё раз
Ответ
Ответ оставил: Гость
9 бк., 9зв.Все .....................................................
Ответ
Ответ оставил: Гость
Має багато трахторів, комбайнів, корів...     Перевіряє рейси, міняє їх.  Керує літаком, допомагає людям з переїздами.  Керує потягом, перевозить людей з станції до станції

Ответ
Ответ оставил: Гость
Кролик
Пухнастий,білий
Стрибає,бігає,ховається
Кролик стоїть біля хати.
Боягуз


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Зробити синтаксичний розбір речень ( підкреслити члени речення і дати характеристику реч. , вказувати і чим речення ускладнене , розділові знаки пропущені і їх треба поставити . Кожне речення писати з нового рядка ) 1. Десятків зо три вуликів понакриваних покрівлями череп’яними й з кори стояло серед гайка . 2. Височенні трави сікли по ногах по рука... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube