Категория
Українська мова, опубликовано 06.06.2020 20:19

З часткою таки склади речення так, щоб у першому випадку вона зі словом
співають писалася окремо, а в другому — через дефіс.НУЖНО

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

шкала я тебе не нужно это для примера и не только они не захотят а потом уже в конце XVII а потом уже будем решать по истории Украины в конце концов не знаю как это делать или нет но в любом даже самом деле не очень а также в конце недели я буду в отпуске до конца дня собираемся с какой целью не допустить у

Ответ
Ответ оставил: Гость

Ваша США вази інші воді взяти взяв США взяти видачі вози взяти яяпоиплрррр на МОЗ що як що ваш на по на по на що шо схема 3пщалалащащс

Ответ
Ответ оставил: Гость
У кутку тієї кімнати стоїть стілець, зроблений ще моїм прадідом.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Сидіти - сидівши, сидячи.
Дивитися - дивлячись, дивившись.
Бігати - біжучи, бігавши.
Думати - думаючи, думавши.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Пишіть листи і надсилайте вчасно, коли їх ждуть далекі адресати, коли є час, коли немає часу і коли навіть ні про що писати.
Це складнопідрядне речення з однорідною підрядністю. В ньому 4 підрядних речення обставинних часу. Між частинами "коли немає часу і коли навіть ні про що писати" не треба ставити кому перед І, бо це однорідні підрядні речення, тому розділові знаки ставляться як при однорідних членах речення (сполучник І вжито один раз, кома не ставиться). 


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: З часткою таки склади речення так, щоб у першому випадку вона зі словом співають писалася окремо, а в другому — через дефіс.НУЖНО... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube