Категория
Українська мова, опубликовано 06.06.2020 20:21

Написати казку слова для довідки:недалеко від міста,чудовий будиночок,квітник день народження,прибирання хатинки,приготування святкового обіду,давній друг ,несподіваний подарунок,дуже красива квітка,одне-єдине бажання,здійснення заповітної мрії

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
ЩіокмщоімшваомошукмщокуфмщоУКмщоткуфм
Ответ
Ответ оставил: Гость
Центральна вулиця Києва, що проходить поблизу місцевості, де багато років тому Володимир Великий охрестив свою сім’ю, носить назву Хрещатик. Імовірно, саме ця подія і дала назву легендарній вулиці.

Проте існує й інша версія щодо походження назви від місцевості з численними перехресними ярами (Хрещатого Яру). Сучасний Хрещатик завдовжки всьго 1,2 км, а ширина цієї вулиці на окремих ділянках становить майже 100 м. При чому її поїжджа частина сягає 24 м, а по обидва боки Хрещатика колони із дерев, які ніби захищають широкі (14м) тротуари. Зліва уздовж Хрещатика сланозвісний бульвар з каштанами, що неймоірно прекрасний у травневі дні: дерева пишно розквітають і наповнюють вулицю солодкуватим п’янким запахом.
Хрещатик почав функціонувати як вулиця на початку XIX ст. Спочатку була забудована територія в районі сучасної площі Європейської. Забудовувалася здебільшого права сторона аж до вулиці Прорізної. На Хрещатику в той час будувалися в основному житлові будинки, крім першого театру – садиби у Києві. Тому і вулиця певний час іменувалася Театральною. На кінець XIX століття робудова вулиці сягала вже Бессарабської площі. А до 1869 року вона називалася Хрещатицькою, лише згодом її перейменовано в Хрещатик.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Від слова пронизати.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Читати-прочитаний
записувати-записаний
мити-митий
шити-митий
бити-битий
зробити-зроблений
смажити-смажений
варити-варений
пекти-пекучий
стояти-стояча


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: Написати казку слова для довідки:недалеко від міста,чудовий будиночок,квітник день народження,прибирання хатинки,приготування святкового обіду,давній друг ,несподіваний подарунок,дуже красива квітка,одне-єдине бажання,здійснення заповітної мрії... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube