Категория
Українська мова, опубликовано 07.06.2020 01:37

Списуєте текст уважно, ЗНІМАЮЧИ РИСКИ, ВСТАВЛЯЮЧИ ПРОПУЩЕНІ БУКВИ ТА РОЗДІЛОВІ ЗНАКИ!!!

Садок викохав дя(дь, ть)ко (Р,р)оман. Яблуко сніжно/біле на одній гілці, а на сусідній (, : -) золотаве або зовсім червоно/щоке. Виз(и,е)рають яблука з/поміж листя, смію(тьс, ц)я до сонця, наливаю(ц, тьс)я, спіють.
Дя(дь, ть)ко на хвильку зупиняє(ц, тьс)я біля межового стовпчика й шугає рукою в загадковий свій вузол. З вузла з/являє(ц, тьс)я яблуко. - червоно/щоке, в(е, и)лике, мов со(лн, н)це вранішнє. Дя(дь, ть)ко, ніби милуючись, потримає його перед собою й кладе обережно. Так він іде і йде - і від ябдук, що кладе на стовпчики, пол(ь, йо)ва дорі(ж, ш)ка змінює(ц, тьс)я. Сіра, у пилюці, вона стає зовсім іншою - л(е, и)жить між стернинами весела, уся наче засвітилася від тих яблук. Іде дя(дь, ть)ко (Р, р)оман і вдає, що не/помічає хлоп/ят, які , мов зайчата, пр(и, е)чаїлися в бур/яні край дороги.
Насправді/ж він знає, що хлопчики/пастушки з хвилюва(н, нн)ям ждуть ц(ьо, йо)го не/звичайного дня.
Біля одного стовпця дя(дь, ть)ко затримує(тьс, ц)я трохи довше й, обернувшись, диви(тьс, ц)я на уквітчану яблуками дорогу. Та тільки він зникне за пагорбом, пастушки зриваю(тьс, ц)я разом на ноги, щасливо мчать чим/дуж від стовпця до стовпця й на льоту (с, з)хапують яскраві дарунки, що для них так ро(з, с)кішно вродили на придорожніх стовпцях.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Відповідь:дядько Роман ,

Пояснення:

Ответ
Ответ оставил: Гость
Бережи рідну землю!
Любіть травинку і тваринку, і сонце завтрашнього дня.
У газетах детально описують події тижня.
Задзвонили у Констанці рано в усі дзвони (Т. Шевченко)
.Виступ президента покажуть по телебаченню.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Іменники: з хлібом, гостей, хліб, на весіллях, в короваї, вістей, краї.
Хліб чоловічий рід. Короваї чоловічий рід . Краї чоловічий рід
Ответ
Ответ оставил: Гость
Безсумно Вот це пишеться


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: Списуєте текст уважно, ЗНІМАЮЧИ РИСКИ, ВСТАВЛЯЮЧИ ПРОПУЩЕНІ БУКВИ ТА РОЗДІЛОВІ ЗНАКИ!!! Садок викохав дя(дь, ть)ко (Р,р)оман. Яблуко сніжно/біле на одній гілці, а на сусідній (, : -) золотаве або зовсім червоно/щоке. Виз(и,е)рають яблука з/поміж листя, смію(тьс, ц)я до сонця, наливаю(ц, тьс)я, спіють. Дя(дь, ть)ко на хвильку зупиняє(ц, тьс)я біля м... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube