Категория
Українська мова, опубликовано 07.06.2020 01:34

Підкресліть граматичні основи та накресліть схеми
1.Коні чвалають по калюжах, у повітрі свіжа вологість, і де-не-де блимають далекі вогники.
2.Букет півоній, які мати несла в руці, поширював п’янкий запах – власне, в руках її наче вигойдувався букет тонких пахощів.​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Наш клас дуже дружній. В нас найрозумніші дівчата і найсильніші хлопці. Наша вчителька гарно знається на______(предмет) і дуже цікаво його проводить. З нею завжди весело. Вона ніколи не кричала на нас якщо на це не було дуже важливої причини. Я люблю свій клас і свою вчительку.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Тяжко матір покидає у   безверхій хаті

Ответ
Ответ оставил: Гость
Шоенгнг шлнгшаааапваччччччччсмрпар
Ответ
Ответ оставил: Гость
Колись були два хлопця Микита й Пертро. Ось бачать дідусь йде старий вже,він у них питає-куди ж мені іти до червоного магазину? Я вже старий та нічого не бачу.Товариші ще незнали де він але тут Петро скрикнув-Там на право! дідусь пішов.Микита питає-чому ти не сказав правди що ще не знаєш де він? -Так треба було щось сказати.-Тай правда мудрий мовчить а дурний говорить.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: Підкресліть граматичні основи та накресліть схеми1.Коні чвалають по калюжах, у повітрі свіжа вологість, і де-не-де блимають далекі вогники.2.Букет півоній, які мати несла в руці, поширював п’янкий запах – власне, в руках її наче вигойдувався букет тонких пахощів.​... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube