Категория
Українська мова, опубликовано 07.06.2020 01:34

Достатній рівень (3 бали)

5. Відновити фразеологічні звороти, установивши з довідки потрібні за
змістом прикметники з часткою не-.
1)… на розум.
2)… проби.
3) Хома… .
4) Глянути… оком.
5) … голосом.
6) Побила лиха та … година.
7) … сила поплутала.
Довідка:
не/високої, не/людським, не/багатий, не/чиста, не/вірний, не/добрим, не/щаслива.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
(Вишиванка)Моя сорочка дуже гарна.Вона зроблена вручну.Кожен маленький хрестик вишитий з любов*ю.Сорочка виглядає патріотично,велично.Коли я надягаю її мене переповнює почуття гордості."Сорочка неймовірна"-мені сказала бабуся.Колись вона власноруч вишила сорочку для моєї мами.
Сорочка має на рукавах дрібну вишивку хрестиком.Посередині 2 (шнурочка?).з вишитим прямокутним (не знаю фантазія кінчилась)
Ответ
Ответ оставил: Гость
Радісний дощик прогулявся з своїми подружками -хмаринками по полю.
Різні квіти розвеселили сумне поле.
Ответ
Ответ оставил: Гость
С е р е д и н а - 8 букв, 8 звуків, 4 склади
Ответ
Ответ оставил: Гость
Смородина має кислуватий смак та темно-синій колір, росте на кущах. Ананас має рельєфну поверхню і вирости - листки, всередині він жовтий і на смак солодкий, його можна консервувати, росте з землі. Морква теж росте із землі, але спочатку видно тільки її зелені паростки, а якщо потянути їх, можна побачити саму моркву, яка має оранжевий колір. Її часто кидають у суп або роблять з неї салати, щоб придати смаку. Якщо її їсти, то можна відчути хрускіт у своєму роті, який супроводжується легким смаком, наповненим свіжістю. Особливо корисна морква влітку, тільки що викопана з бабусиної грядки.  


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: Достатній рівень (3 бали) 5. Відновити фразеологічні звороти, установивши з довідки потрібні за змістом прикметники з часткою не-. 1)… на розум. 2)… проби. 3) Хома… . 4) Глянути… оком. 5) … голосом. 6) Побила лиха та … година. 7) … сила поплутала. Довідка: не/високої, не/людським, не/багатий, не/чиста, не/вірний, не/добрим, не/щаслива.... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube