Категория
Українська мова, опубликовано 07.06.2020 01:28

До ть будь ласка
1.Складіть речення, зробивши подані слова і сполучення слів підметами.
Ранок, хто, брат із сестрою, один з учнів, багато днів, Сергій Михайлович, Чумацький Шлях, жити, не, «Зоре моя вечірняя підмети переробіть на складені.
Шевченко самовіддано любив Україну. За неї йшли битися батьки й сини, діди й онуки. Багато полягло за її волю. І кожен повинен так само любити її. 3.Запишіть речення, вставляючи, де треба, тире. Свій вибір обґрунтуйте. Знайдіть у поданих реченнях підмет і присудок. Ми світу молодість, ми правота людини, єдине серце в нас. Уже народ одна суцільна рана. Вона моє щастя, безсмертя моє. Чужа душа то, кажуть, темний ліс. А я скажу: не кожна, ой не кожна! Чужа душа то тихе море сліз. Ти вся любов. Ти чистота, довірливість благословенна.Століття зморшка на чолі Землі.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Спільнокореневі слова-чесність,чеснота)
Ответ
Ответ оставил: Гость
1) не виходячи, не підстрибнувши, не стримуючись, не обіцяючи, не спитавши, не дійшовши, не відповівши, не заплативши, не зробивши, не написавши, не звільнившись;
2) нехтуючи, невгаваючи, неволячи, ненавидячи, незчувшись, недобачаючи.


!!! НЕ з дієприслівниками пишеться разом, коли слово без не не вживається: нехтуючи, ненавидячи; у префіксі недо-, який указує на неповноту дії: недобачаючи. В інших випадках не з дієприслівниками пишеться окремо: не знаючи, не сказавши.
З чотирма дієприслівниками не пишеться разом або коремо, залежно від їхнього значення:
нездужаючи (хворіючи) - не здужавши (не змігши);
неславлячи
 (ганьблячи) - не славлячи (не прославляючи);
непокоячись 
(хвилюючись) - не покоячись (не спочиваючи);
нестямившись
(втративши самовладання) - не стямившись (не прийшовши до тями).

Ответ
Ответ оставил: Гость
Хлопчùна - наголос на и
Ответ
Ответ оставил: Гость
Привіт!Що ти сьогодні робитимеш після школи?я хотів(ла) запросити тебе на свій день народження)Там буде дуже цікаво!Дуже буду рада якщо ти прийдеш,буде весело!


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: До ть будь ласка 1.Складіть речення, зробивши подані слова і сполучення слів підметами. Ранок, хто, брат із сестрою, один з учнів, багато днів, Сергій Михайлович, Чумацький Шлях, жити, не, «Зоре моя вечірняя підмети переробіть на складені. Шевченко самовіддано любив Україну. За неї йшли битися батьки й сини, діди й онуки. Багато полягло за її волю.... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube