Категория
Українська мова, опубликовано 07.06.2020 01:24

Скласти твір-роздум: переваги та недоліки дистанційного начання

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Цього року у нас трішки нестандартне навчання і ми - учні маємо звикати до реалій дистанційного навчання.

Одною з переваг такого виду навчання на мою думку - це велика кількість вільного часу , ми можемо більше зайнятися своєю улюбленою справою , або підтягнути проблемні предмети у школі. Ще великий плюс дистанційного навчання є те , що ми можемо навчатися в зручний для себе час . А ось одним з недоліків дистанційного навчання те , що ми не знаходимося в суспільстві і не вистачає живого спілкування. У дистанційному навчанні дуже поганим є те , що треба опрацьовувати матеріал наодинці і деякі теми можуть бути незрозумілими.

В цілому мені подобається такий вид навчання, але в школі все ж краще , бо там є друзі і за вікном прекрасна пора- весна. Надіюсь , що все буде добре і вже скоро ми зможемо сісти за шкільні парти і зустрітися з друзями.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Всі дієслова окремо від не. Не ворог теж окремо. Остальні разом.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Какой клас?
Автор книжки
Ответ
Ответ оставил: Гость
Потрібно приймати участь у навчальних заходах,різних конкурсах.Для того щоб бути блищими зі своїми однокласниками потрібно ходити з ними на пікніки


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: Скласти твір-роздум: переваги та недоліки дистанційного начання... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube