Категория
Українська мова, опубликовано 06.06.2020 20:41

Б!!
Висловіть власне судження щодо наведеного твердження.
...Незважаючи на обмежені досягнення у сфері мови та літератури, національне відродження в Наддніпрянській Україні протягом збиральницької стадії наприкінці XVIII та в перших десятиліттях XIX століття мало також важливі здобутки, особливо в царині історії та фольклору. Цікаво зазначити, хай як несподівано це звучить, що уряд Російської імперії на загал підтримував ці процеси. Тож на Наддніпрянщині розпочалася організаційна стадія національ¬ного відродження.
Свою відповідь побудуйте за схемою:
І) Я вважаю, що...
2) Тому, що ...
3) Наприклад,...
4 ) Отже,...

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Незнаю.’бюбббьббтпрпве
Ответ
Ответ оставил: Гость
-привіт андрійку!
-привіт миколко!
-ти розповів мамі про погано написану контрольну?
-ні. Я вважаю краще не розповідати.
-а я розповів. І мама мене за чесніть навіт похвалила. Але сказала оцінку підтягнути.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Вибач , що друге російською!

Ответ
Ответ оставил: Гость
Всім відомо що на Різдво діти ходять по квартирах говорять побажання ( колядки) , а за це отримують гостинці. Також варять кутю та носять її хрещеним . Я до Різдва гутуюсь так. Я вивчаю колядку підібрала саму красиву. Також придбала продукти для куті . А також запаслася сміхом і радощами


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: Б!! Висловіть власне судження щодо наведеного твердження. ...Незважаючи на обмежені досягнення у сфері мови та літератури, національне відродження в Наддніпрянській Україні протягом збиральницької стадії наприкінці XVIII та в перших десятиліттях XIX століття мало також важливі здобутки, особливо в царині історії та фольклору. Цікаво зазначити, хай... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube