Категория
Українська мова, опубликовано 07.06.2020 01:25

Відокремленою прикладкою ускладнено речення​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Объяснение:

Привет, это ____. Мы с родителями уехали на зимний отдых. Тут круто мы много играем в снежки и катаемся на санках. Тут я  научился(научилась) кататься на коньках , поначалу я падал(падала) , это было смешно, но потом всё таки  поехала. Напиши как у тебя дела?

ПЕРЕВОД:

Hi, this is____. My parents and I went on a winter vacation. It's cool here, we play a lot of snowballs and sledding. Here I learned (learned) to skate , at first I fell(fill) , it was funny, but then still went. Write how are you doing?

Ответ
Ответ оставил: Гость

Б,

Объяснение:

Ответ
Ответ оставил: Гость
 Перед тим як я розповім що навчили мене батьки , я хочу сказати для них дякую ! Наваіть за те , що вони мене карали .
 Саме най перше , вони навчили мене  розрізняти де добро а де зло . Це дуже важливо знати . Ще вони навчили любити свою рідну мову яку я поважаю , наша країне не ідеальна але мені подобається тут жити . Батьки навили поважати .
 Мої батьки це також вчителі...

Ответ
Ответ оставил: Гость
Чемність - це позитивна риса характеру, яка позволяє поводитися з іншими людьми з повагою і розумінням. Особито для мене, чемна людина - це гарно вихована особа, з високою освідченістю та моральними цінностями, багатим внутрішнім та духовним світом. Для сучасного світу така людина - це велика рідкість. У нашому житті вживаються слова, які необхідні для всіх нас і часом роблять дива з тими, до кого вони звернені. Правила хорошої поведінки вигадані не для ускладнення нашого життя, вони походять із життя доброзичливих, ввічливих, уважних, а отже, вихованих, культурних людей.
Ответ
Ответ оставил: Гость
У слові правда ховаються два слова одночасно.Це Гостра правда і горда правда.Так, правду не завжди легко говорити бо знаєш,що або ти можеш попастися на ній,або просто натворив щось і якщо скажеш правду то з тобою вже серйозно розбиратимуться.А горда правда це вже не так складно.Навпаки коли говориш її або про себе або про інших то тобі стає гордо і легко.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Відокремленою прикладкою ускладнено речення​... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube