Категория
Українська мова, опубликовано 07.06.2020 01:23

Слово застільних розібрати за будовою

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Сутінки - це завжди так таємничо! Захоплюють мене вони, і з головою поринаю я у них. Це така пора, коли усе навколо затихає, наче увесь світ заснув. Це чарівна казка, містерія, гра одного актора! Але ж яка майстерна! Сутінки захоплюють усе! І вже хочеться тихіше розмовляти, очі горять загадковими вогниками... Сутінки - це можливість стати творцем таємниці!
Ответ
Ответ оставил: Гость
Оскільки біль - це слово чоловічого роду, то: больовий шок, головний біль, зубний біль.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Потрібно приймати участь у навчальних заходах,різних конкурсах.Для того щоб бути блищими зі своїми однокласниками потрібно ходити з ними на пікніки
Ответ
Ответ оставил: Гость
Взимку світає пізніше. З поля тягне холодом. Зимовий темний вечір. Морозливі вікна білих хатинок . В білих кучугурах , білі сніжинки. Темна зимова ніч. Ясний морозяний день. Зелені ялини взимку гарніші. Сильний ,пронизливий , зимовий вітер. Холодна та сніжна зима .


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: Слово застільних розібрати за будовою... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube