Категория
Українська мова, опубликовано 07.06.2020 01:23

До ть будь ласка .
Назвіть види зв'язку речень у тексті і підкресліть засоби цього зв'язку:

сидів Воробкевич писав українською, німецькою і румунською мовами. У літературному доробку письменника- вірші, поеми, повісті. Він розробляв по теми історичного минулого, писав про тяжку долю селянства.​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Жив собі у зимовому лісі зайчик. Аж одного разу забрів у дружній ліс хижак. А був це голодний-преголодний вовк. Надумав він зайчиком поживитися. По слідах розшукав косоокого, вже й наздоганяє. Біжить, утікає заєць, вже й ніжка стомилась. «Ну все! Кінець мені» - стукає у його голові. Спіткнувся та й покотився з гірки. І тут сніг вирішив допомогти йому. Налипає та налипає білим пухом на втікача, вже і не заєць це, а велика біла куля летить із гори. «Я не бавитись прибіг у цей ліс. Треба вертатись назад, де я загубив косоокого» - думає вовк. Повернувся назад, щоб далі шукати зайця.
А куля зі страху котиться собі далі, та й котиться. І довго вона б ще котилася по білому світі, коли б не маленький пеньок, що став їй на дорозі. Він і зняв зі зайця снігове покривало.
Оглядається косоокий, нема вовка. Подякував снігу, що врятував його. Веселий та щасливий, підстрибуючи на одній ніжці, помандрував він додому.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Пригодами - іменник, множина, орудний відмінок
Братства - іменник, однина, родовий відмінок
Ответ
Ответ оставил: Гость
Купити - покупець, покупати, купець, купований ,закуплений , викупити ,накупити.
Їхати - приїхати, з їхати , недоїхати , розїжджати , переїхати , виїхати.
Лити - вилити , перелити , ллється , пролити , перелити , вилити , налити 
Ответ
Ответ оставил: Гость
Це орфограма "Буква е в сполученнях -ере-, -еле-" : очерет, шелест.
До цього слова перевірного немає.


Другие вопросы по Українськой мове

✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: До ть будь ласка .Назвіть види зв'язку речень у тексті і підкресліть засоби цього зв'язку: сидів Воробкевич писав українською, німецькою і румунською мовами. У літературному доробку письменника- вірші, поеми, повісті. Він розробляв по теми історичного минулого, писав про тяжку долю селянства.​... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube