Категория
Українська мова, опубликовано 07.06.2020 01:21

Позначте речення з помилкою у вживанні форми прислівника:

Виберіть одну відповідь:
a. Найдоцільніше-перенести зустріч на завтра.
b. Потрібно ретельніше чистити зуби.
c. Ця проблема досліджується найбільш детальніше.
d. Хлопчик виконав роботу найкраще.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Варіант "с"

Объяснение:

Ответ
Ответ оставил: Гость
Зимові розваги бувають різними: можна ліпити сніговиків, грати в сніжки, кататися на санках, лижах чи ковзанах тощо.   Найбільше я люблю з друзями грати в сніжки та кататися на санках. Щодня, на канікулах, ми гуртом виходимо на вулицю і відразу починаємо бавитися: хтось перший ліпить сніжку та кидає її в когось із друзів: ось тут і розпочинається справжня "битва" - "битва" сніжками. Потім, ми починаємо кататися на санках: ми відшукуємо найкращу гірку для катання неподалік нашого двору і розпочинаємо кататися на санках. Іноді,хтось може принести з дому лижі, і ми, всі зачаровані цим " зимовим взуттям", по черзі намагаємося вправно проїхати хоч декілька кроків. Також, я ходжу на каток разом з мамою і татом, і там ми розпочинаємо наш сімейний "марафон": хто швидше проїде на ковзанах. Звичайно, завжди виграє тато, адже він насильніший та найспритнійший з усіх нас.  Взагалі, зима - чудова пора року, тому що в собі вона приховує найбільше цікавих, корисних та приємних розваг. Ось чому вона мені найбільше подобається. 
Ответ
Ответ оставил: Гость
-добрый день, Марина Петровна(или другое имя)
-здравствуй.
-не могли бы вы объяснить мне вот эту тему, пожалуйста?
- да, конечно. но не сейчас.
- а когда? после уроков? 
- можешь подойти после четвертого урока.
- спасибо! 
- кстати, ты сказал родителям о предстоящем родительском собрании?
- ой, забыл. сегодня скажу.
- только не забудь. 
- постараюсь :)
- скоро начнется урок. подготовься хорошенько.
- ладно.. а какая будет тема урока сегодня?
- на уроке и скажу. 
Ответ
Ответ оставил: Гость
Працівники міліції – це перші друзі чесних громадян та вороги для людей, які порушують закони України. Це основне правило має стати рушійною силою у нових реформах. Час проходить, люди змінюються та вдосконалюються. Я вважаю, що саме наше покоління повинне змінити  країну і міліція, як основні помічники влади, почнуть докорінно ламати довготривалу несправедливість та будувати нову державу.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Позначте речення з помилкою у вживанні форми прислівника: Виберіть одну відповідь: a. Найдоцільніше-перенести зустріч на завтра. b. Потрібно ретельніше чистити зуби. c. Ця проблема досліджується найбільш детальніше. d. Хлопчик виконав роботу найкраще.... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube