Категория
Українська мова, опубликовано 06.06.2020 20:55

Укажіть речення з відокремленим означенням(розділові знаки пропущено):
А. Довкола розкошують некошені і нетолочені буряни.
Б. Ще здалеку заманячили на дорлзі сани зазеленіла присипана снігом ялинка.
В. До княжої світлиці ввели Богуна міцно зв'язаними сирівцями.
Г. Мене до тебе принесе з паперу зроблений літак.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Моя родина.
Мене завжди підтримує моя родина, я був(ла) захищений(на), в безпеці. Мене ніколи не сварять за мій усвідомлений вибір. Мене виховують тільки рідні, добрі, лагідні батьки. Тому, я завжди націлений(на) на успіх.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Прийшла зима, вбрана в білу-білу шубу. Розкидала по всій околиці сніг, покритий тонкою льодовою плівкою. Ти йдеш і бачиш, як дуже повільно падають сніжинки, що опускаються на землю, притрушену білим пухом. Для мене зима -- наче королева, що сидить у своєму холодному царстві та віддає накази морозам, вітрам та хурделицям. Зимою замерзають річки, вдягнені у тверді оболонки, які щезнуть уже не скоро, тому що трон посіла зла і холодна цариця-зима. 
Ответ
Ответ оставил: Гость
Я подивилась зворушливий фільм
Ответ
Ответ оставил: Гость
Жив був колись корінь. усі його поважали, приходили до нього за порадою. та якось стало сумно кореневі, і вирішив він завести собі друзів. пішов він у ліс та бачить коло дерева плаче суфікс. кореневі стало шкода суфікса та він запропонував йому піти з ним. ось вони в двох йдуть по лісу, а їм на зустріч біжить префікс. дуже просив він взяти його з собою. та сжалілися корінь із суфіксом. підходять вони до річки, а коло неї лежить на сонечку закінчення. навіть не привіталося. друзям було не приємно. та коли закінчення по своїй неохайності впало у водоворіт, усі троє побігли рятувати його. так закінчення зрозуміло, що друзі потрібні завжди. та по сей день ніяке слово не обходится без цих чотирьох частин.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: Укажіть речення з відокремленим означенням(розділові знаки пропущено): А. Довкола розкошують некошені і нетолочені буряни. Б. Ще здалеку заманячили на дорлзі сани зазеленіла присипана снігом ялинка. В. До княжої світлиці ввели Богуна міцно зв'язаними сирівцями. Г. Мене до тебе принесе з паперу зроблений літак.... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube