Категория
Українська мова, опубликовано 07.06.2020 01:15

заранее Запишіть словосполучення у два стовпчики: а) зі вставленою буквою и; б) зі вставленою буквою і.

Інш..х завдань, як..х автомобілів, о так..й порі, наш..ми вулицями, їхн..ми обов’язками, інш.. маршрути, так..х островів, ваш.. обличчя, наш.. вчинки, з ваш..х висновків, з так..ми краєвидами, в інш..й казці, у кожн..й аптеці, з сам..ми артистами.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
ЛІ ТО ПИС
ЗА ПИТ ТАН НЯ
О ДИН АД ЦЯТЬ
КИ ДА ТИ
ДІ АЛ ОГ 
КІ ЛО МЕ ТР
ЛЕГ КИЙ
ЧО ТИР НАД ЦЯТЬ
КО РИСТ НИЙ
СТО ЛЯР
правильно? надеюсь без ошибок. если есть ошибки скажи мне...
Ответ
Ответ оставил: Гость
Зима наскочила зненацька. Ще вчора на землі під деревами лежали золоті кола опалого листя. Ця жовтизна поступово мерхнула — свою справу робили нічні тумани, дощі, прохолода, що ставали все сильніше і сильніше. До вечора наступив якийсь дивний затишок. Небо було бузковим, і на його тлі особливо чітко вимальовувалася чорна хмара ворон, що кудись летіли, начебто поспішали укритися від негоди, що насувається.
  Зимовий день сьогодні видався дуже холодним. Навкруги усе біле. За вікном мете хуртовина. Завиває своїм одноманітним шумом. Замітає поодиноких перехожих пронизливим  холодом. Пташки туляться докупи, щоб зігрітися. У такий зимовий день не покатаєшся на санчатах чи лижах з друзями.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Насть а я не умнік такого не зна
Ответ
Ответ оставил: Гость
Захоплений дивовижним краявидом ,я не міг відірвати погляду від гір


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: заранее Запишіть словосполучення у два стовпчики: а) зі вставленою буквою и; б) зі вставленою буквою і. Інш..х завдань, як..х автомобілів, о так..й порі, наш..ми вулицями, їхн..ми обов’язками, інш.. маршрути, так..х островів, ваш.. обличчя, наш.. вчинки, з ваш..х висновків, з так..ми краєвидами, в інш..й казці, у кожн..й аптеці, з сам..ми артистами... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube