Категория
Українська мова, опубликовано 06.06.2020 21:02

нужно І. Напишіть контрольний диктант, розкриваючи дужки, вставляючи потрібні букви та розділові знаки. За бажанням можна внести правки в цей документ і надіслати його або прикріпити фото сторінки зошита..
Контрольний диктант
Перший виїзд Дон Кіхота
Дон Кіхот зав…ршив (у/в)сі пр…готува…я до рицар…кої подорожі але не/бажав відкладати на/далі здійснен…я своїх намірів тому ні/кому не/сказав про цей задум. Він у/досвіта вбрався в панц…р сів на коня (Р\р)осінанта надів на голову шолом настромив на руку щит узяв списа і виїхав за/ворота будинку. Лицар був страшне…о задоволен…ий що так вдало почав здійснювати свої бажан…я. Та не встиг Дон Кіхот виїхати в поле як через де/який час пригадав що його не/висв…ячено в лицарі. Тому не/мав права піднести зброю на будь/якого шляхетного суперника.
Ці думки мало не/змусили мандрівника залишити такий бажан…ий намір. Але з/годом він вирішив що його зможе висв…ятити перший хто зустріне…ся на/шляху. На/цьому ідальго заспокоївся і поїхав дорогою яку обрав на/вман…я.
Так Дон Кіхот мандрував увесь день а над/вечір стомився і зголоднів. Ідальго почав ро…д…влятися на/в/круги щоб потурбуватися про себе та коня. Не/далеко від шляху він помітив корчму та вирішив поїхати до/неї. Нашому шукачу пр…год вона нагадувала замок з чотир…ма баштами і блискучими дахами над ними.
КІЛЬКІСТЬ ПОМИЛОК

ОЦІНКА ____________

орфографічних
пунктуаційних

ІІ. Заповніть таблицю, вписуючи в неї всі займенники з диктанту в тій самій формі, в якій вони були вжиті в тексті.

РОЗРЯД ЗАЙМЕННИКІВ
ПРИКЛАДИ ЗАЙМЕННИКІВ З ТЕКСТУ
Особові

Зворотній

Відносні

Неозначені

Заперечні

Присвійні

Вказівні

Означальні

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
-Добрий день Оксана Миколаївна!-Доброго дня.- Я прийшла поговорити з вами про мого сина запитати як він вчиться.- Вчитися ваш син добре. У нас скоро свята потрібно здати на батьківський комітет на подарунки для учинека.- Скільки потрібно здати?- 200 гривень.- Добре Оксана Миколаївна.- Дякую що прийшли.- До побачення !
Ответ
Ответ оставил: Гость
Звертання :
1. Максиме, давай разом відвідаємо галерею.
2. Друже, бережи природу свого міста.
3. Тетяно, а ти сьогодні ввечері що робиш?

Вставні слова:
1. Мені здається , безумовно, ти правий.
2. Мабуть, ти все таки маєш рацію.
3. Отже, сьогодні ми вивчали основи французької мови.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Привет привет привет привет
Ответ
Ответ оставил: Гость
Щас напишу жди но тут вроде все понятно


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: нужно І. Напишіть контрольний диктант, розкриваючи дужки, вставляючи потрібні букви та розділові знаки. За бажанням можна внести правки в цей документ і надіслати його або прикріпити фото сторінки зошита.. Контрольний диктант Перший виїзд Дон Кіхота Дон Кіхот зав…ршив (у/в)сі пр…готува…я до рицар…кої подорожі але не/бажав відкладати на/далі здійсне... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube