Категория
Українська мова, опубликовано 06.06.2020 21:04

Дописати 2-4 речення про осінь як улюблена пора року:
Мені подобається пора року як: осінь. Мені це подобається, бо восени птахи відлітають і жовте і красиве листя опадає. Мені також подобається осінь, тому що температура помірна, як весна. Але погода восени не дуже приємна! Мені подобається бути восени на свіжому повітрі з невеликим вітром.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

мало балов нихто небудіт делатьмало балов нихто небудіт делатьмало балов нихто небудіт делатьмало балов нихто небудіт делатьмало балов нихто небудіт делатьмало балов нихто небудіт делатьмало балов нихто небудіт делатьмало балов нихто небудіт делатьмало балов нихто небудіт делатьмало балов нихто небудіт делать

Объяснение:

Ответ
Ответ оставил: Гость
Автопортреты Тараса Шевченко — собственные изображения, которые создавал Тарас Шевченко на протяжении своей жизни. Количество автопортретов Шевченко трудно поддаются учёту. Многие из них не дошли до нашего времени и известны лишь по переписке художника или воспоминаниям его современников. Многие разбросаны на полях рукописей литературных произведений поэта, писем, на листах рабочих альбомов и даже на рисунках других художников. Например, на копии, выполненной М. Репниной с рисунка, на котором изображён дом его родителей в Кирилловке (сейчас Шевченково), Тарас Григорьевич нарисовал себя во весь рост.
Ответ
Ответ оставил: Гость
В`їхати,об`їхати,б`ється,з`являтися,без`якірний,роз`єднати,без`ядерний об`єктивний,з`юрмитись,в`їзд.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Дзер_ка_ло,8 букв,7зв,


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Дописати 2-4 речення про осінь як улюблена пора року: Мені подобається пора року як: осінь. Мені це подобається, бо восени птахи відлітають і жовте і красиве листя опадає. Мені також подобається осінь, тому що температура помірна, як весна. Але погода восени не дуже приємна! Мені подобається бути восени на свіжому повітрі з невеликим вітром.... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube