Категория
Українська мова, опубликовано 06.06.2020 21:05

Зробити повний синтаксичний аналіз речень: 1. Боротьба є умовою існування людини: життя вмирає, коли закінчуються прагнення, суперечки, мрії. 2. Восени я люблю милуватися червоними ягодами шипшини, гронамигоробини, рум’яними яблука та золотими грушами в садах, грибами піддеревами в лісі. 3. Виливаючи душу, пам’ятай, що людина – не помийна яма.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

1. true

2.false

3.true

1.schoollife

2. popular

3. basketball, volleyball, and cricket

4. sport game

Объяснение:

Ответ
Ответ оставил: Гость
Мити - миючий, помитий, перемитий, помитися, промити, миття, умитися, умитий, відмити, змити
Сад - садочок, садівник, посадити, пересаджений, підсадити, висадити, садженець, засадити, садок.
День - денний, поденний, днювати, поденщина, переддень, вдень, щоденно, щоденник, днями (прислівник), щодня.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Зима

Зима – чарівна пора року. Мені подобається, коли надворі ясна морозна погода та падає сніг. На вікнах з’являються вигадливі малюнки  Коли все навкруги стає білим, здається, що ти потрапив у зимову казку. Взимку можна кататися на санках, лижах, гратися в сніжки та ліпити сніговиків.

Коли взимку надворі сильний мороз, то спочатку навіть не хочеться виходити з дому. Проте коли йдеш по засніженій вулиці, а сніг під ногами весело скрипить, на серці стає так радісно! Головне в таку погоду – не стояти довго на одному місці. Коли рухаєшся – ходиш, бігаєш, катаєшся на санках – замерзнути неможливо!

У  січні ми відзначаємо найцікавіші свята – Новий рік та Різдво. У цей час збираються всі близькі та друзі, а мама готує смачні страви. Мені подобається, коли підчас зимових свят у вікнах усіх квартир мерехтять різнобарвні лампочки. Найприємніше в новорічних святах – дарувати та отримувати подарунки. Колись я вірив, що їх приносить Дід Мороз і писав йому листи. Проте й отримувати дарунки від батьків дуже цікаво!

Зима дарує нам багато краси та веселощів. Незважаючи на холоди, можна проводити час з користю для здоров’я, а також  більше уваги приділити своїм близьким людям. А крім того, варто пам’ятати, що зима невічна і скоро прийде тепла, лагідна весна.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Брати собі все найкраще, користуватися чиїмись здобуткамиперемогами


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: Зробити повний синтаксичний аналіз речень: 1. Боротьба є умовою існування людини: життя вмирає, коли закінчуються прагнення, суперечки, мрії. 2. Восени я люблю милуватися червоними ягодами шипшини, гронамигоробини, рум’яними яблука та золотими грушами в садах, грибами піддеревами в лісі. 3. Виливаючи душу, пам’ятай, що людина – не помийна яма.... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube