Категория
Українська мова, опубликовано 06.06.2020 21:13

Виписати Займенники.У нашім раї на землі нічого кращого немає,як тая мати молодая з своїм дитяточком малим.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

да правильный ответ говорю

Ответ
Ответ оставил: Гость

Объяснение:

......................

Ответ
Ответ оставил: Гость

ответ:нашім, мати, своїм

Объяснение:

Яким?, хто?, яким?.

Ответ
Ответ оставил: Гость

на русском напиши ок

Объяснение: напишешь отвечу

Ответ
Ответ оставил: Гость

очень много текста

Объяснение:

Ответ
Ответ оставил: Гость
Краще свий хлиб недопечений, ниж чужий перепечений. Згаяного часу и конем не доженеш. Позавчора в мисти раптом знявся нестихаючий витер.
Ответ
Ответ оставил: Гость
1 -в 2-б 3-в 4 -а 5- а 6-а 7 -в 8 - а і д 9- б 10 - не знаю 11 - із суфіксом и , 12 - ніч, ночі- ж. р,
Місцевий відмінок , підмет , загальна назва
Ответ
Ответ оставил: Гость
Кожен погодиться з тим, що сьогодні дуже багато образ серед людей, які псують відношення й взагалі настрій. Образа, як тяжкий камінь на серці. Його можна прибрати, але це треба вміти зробити. Поміркуймо, яку користь приносить образа на когось? На мою думку, ніяку. Навіщо тоді мучити себе та інших. Звісно, що це нікому не потрібно. Який же існує спосіб, щоб врятуватись від цієї "напасті"? Все досить просто. Потрібно лише пробачити. Прощення- це найкорисніші ліки від образи на когось. Можливо, для когось ці ліки занадто "дорогі", через гордість. Мені завжди допомагає думка про те, що якби я помилилася, то дуже б хотіла, щоб мене пробачили й не тримали довго образи. Завжди потрібно ставити себе на місце тієї чи іншої людини, яка нас образила, чи яку ми образили. Це справді допомагає. Отже, не потрібно берегти у своєму серці місце для образ. Там повинно завжди залишатися місце для любові та доброти.


Другие вопросы по Українськой мове

✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Виписати Займенники.У нашім раї на землі нічого кращого немає,як тая мати молодая з своїм дитяточком малим.... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube