Категория
Українська мова, опубликовано 06.06.2020 21:09

До ть мені скласти .Твір розповідного характеру з елементами роздуму з використанням займенників - на тему "У чому полягає гідність людини" до ть буьласка

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

ответ:Кожна людина є цінною та неповторною. Усі ми різні, але прагнення стати гідною людиною має стати нашою спільною рисою. Недарма кожен з батьків намагається зробити усе можливе, щоб їхня дитина виросла гідною людиною. Але як це – бути гідним? Що таке гідність? У чому вона полягає?

Є цінності, які не зникнуть ніколи, на них не вплинуть історичні кризи. Ці цінності народжені, щоб жити вічно. Є така тонка і ніжна, сильна і мужня, недоторкана і незламна річ — гідність людської особистості. У житті людина зустрічається з чесністю та підлістю, щастям та горем; у житті бувають миті не тільки радості, а й страждання, душу перевертають всепоглинаюча любов і почуття ненависті; бувають такі ситуації, коли потрібно відмовлятися від чогось і йти на жертву за для блага рідної, близької людини, потрібно піднестися силою своїх думок, переконань над почуттями та емоційними поривами.

Подробнее - на -

Объяснение:

Ответ
Ответ оставил: Гость
1. некачественно выполнять что либо
2. Делать плохо
3. не знать
Ответ
Ответ оставил: Гость
Позплести, переплести, приплести, розплетиний
Ответ
Ответ оставил: Гость
Когда ми ехали в поезде к нам приеднали еще один вагон


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: До ть мені скласти .Твір розповідного характеру з елементами роздуму з використанням займенників - на тему "У чому полягає гідність людини" до ть буьласка... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube