Категория
Українська мова, опубликовано 06.06.2020 21:11

Контрольний диктант

Спиши, розставивши розділові знаки, пропущені літери тощо

БЛАГОСЛОВЕН..А РІЧКА

Дніпро! Від цього слова (с/з)падає (с/з) тебе зневіра і втома і зцілюєшся ти ослаблений і повертаєш собі життєдайні сили.

Не в образі водного шляху не у вигляді повені (не)стримної буркотливої не в картині сизого безмеж..я сповненого світла барв і гомону постає Дніпро. Він є символом нашої сутності вічного бут..я народу його бага..тва сили і здоров..я.

Висвітливши у своїй душі цей символ воскресаєш як тлінний Лазар з небут..я. Стаєш мов хрест на церковній бані - святий і чистий.

Дніпро…Розділився монолітний і дужий на річки потоки й рукави, ніби стомився дорогою й спинитися хоче. Досягаючи столиці (У/у)країни він омиває з..лені острови тихою гладіню зас..нає на лебедин..их озерах. Та допавши до зелених круч Печерська, виривається на степовий р. Тоді благословляють золотим блиском його (не)стримний біг до моря суворі шпилі Лаврських соборів.
Сделайте всё как написано​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
ЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧТТТТТТТТТТТТТТТТТТООООООООООООООООООООО
Ответ
Ответ оставил: Гость
Я люблю їсти спагетті
Або Я щодня їм спагетті.
Щось таке
Ответ
Ответ оставил: Гость
Незвичний, незвичайний, неординарний, особливий, вийнятковий, небувалий.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Заєць коли побачить вовка або людину стає дуже боязкий, і далеко втікає...
Щось таке



Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: Контрольний диктант Спиши, розставивши розділові знаки, пропущені літери тощо БЛАГОСЛОВЕН..А РІЧКА Дніпро! Від цього слова (с/з)падає (с/з) тебе зневіра і втома і зцілюєшся ти ослаблений і повертаєш собі життєдайні сили. Не в образі водного шляху не у вигляді повені (не)стримної буркотливої не в картині сизого безмеж..я сповненого світла барв і гом... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube