Категория
Українська мова, опубликовано 06.06.2020 21:13

Есе на тему "кожній людині властиво помилятися

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Людям властиво помилятись. На помилках вчаться, досконалих людей не існує. Саме шляхом помилок ми вдосконалюємось . Ще з дитинства ми б'ємо коліна, щоб зрозуміти, що помилки не страшні.  

Кожен з нас у своєму житті робить хибні кроки. Що ж робити, щоб помилятися якомога менше? У народі є гарне прислів'я: «Розумний вчиться на чужих помилках». Дуже корисно аналізувати життя та вчинки інших людей. Цим ми накопичуємо досвід, яким можемо поділитися і з іншими. Помилки є опорними точками у нашому житті. Помиляючись, ми переосмислюємо свої вчинки, життєві цінності. Часто наші помилки є переломними пунктами. Отже, не слід опускти руки, якщо щось не вдається.

Объяснение:

Ответ
Ответ оставил: Гость
1. одночасність - г,
2. послідовність - д,
3. протиставлення - а,
4. чергування явищ - в
Ответ
Ответ оставил: Гость
Важить, бо не вишить
Ответ
Ответ оставил: Гость
Зима

Зима – чарівна пора року. Мені подобається, коли надворі ясна морозна погода та падає сніг. На вікнах з’являються вигадливі малюнки  Коли все навкруги стає білим, здається, що ти потрапив у зимову казку. Взимку можна кататися на санках, лижах, гратися в сніжки та ліпити сніговиків.

Коли взимку надворі сильний мороз, то спочатку навіть не хочеться виходити з дому. Проте коли йдеш по засніженій вулиці, а сніг під ногами весело скрипить, на серці стає так радісно! Головне в таку погоду – не стояти довго на одному місці. Коли рухаєшся – ходиш, бігаєш, катаєшся на санках – замерзнути неможливо!

У  січні ми відзначаємо найцікавіші свята – Новий рік та Різдво. У цей час збираються всі близькі та друзі, а мама готує смачні страви. Мені подобається, коли підчас зимових свят у вікнах усіх квартир мерехтять різнобарвні лампочки. Найприємніше в новорічних святах – дарувати та отримувати подарунки. Колись я вірив, що їх приносить Дід Мороз і писав йому листи. Проте й отримувати дарунки від батьків дуже цікаво!

Зима дарує нам багато краси та веселощів. Незважаючи на холоди, можна проводити час з користю для здоров’я, а також  більше уваги приділити своїм близьким людям. А крім того, варто пам’ятати, що зима невічна і скоро прийде тепла, лагідна весна.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Есе на тему "кожній людині властиво помилятися... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube