Категория
Українська мова, опубликовано 07.06.2020 01:01

Завдання : написати 1 речення із словом "проте" і ще 1 речення із словом "про те "​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Знаменитий актор театру і кіно Богдан Сильвестрович Ступка. Ріст 179 см. , середньої тілобудови. Дуже імпозантний чоловік. Квадратна форма обличчя. Лице такої форми створює враження чоловічої сили. Риси обличчя виразні. Волося сиве, рідке. Густі брови місяцеподібної форми. Пронизливі карі очі, розумний погляд. В його погляді немає ні фальші, ні лукавості. Ніс масивний на кінчику приплюснутий. Вуса сиві і схожі на ті, які були у козаків. На лиці присутня щетина, схоже, що не голився три дні. Губи вузькі, блідо-рожевого кольору. Шия товста, присутній другий підбородок
Ответ
Ответ оставил: Гость
Обласний фестиваль був захоплюючим
Ответ
Ответ оставил: Гость
 Літо - моя улюблена пора року. Спитаєте, чому? Відповідь дуже проста. Адже літо це: сонце й море, ліс і річка, канікули і багато щастя. 
 Власне, літо не тільки моя улюблена пора. Його полюбляють усі учні, а особливо двійошники. Воно робить їх щасливими.
 Та літо подобається не тільки дітям, а й дорослим людям. І причина дуже схожа на школярську, адже відпустку найчастіше дають улітку, а вона - найкраща можливість для них провести час зі своїми дітьми.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Про-мені є проме-ніє 2 переноси


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Завдання : написати 1 речення із словом "проте" і ще 1 речення із словом "про те "​... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube