Категория
Українська мова, опубликовано 07.06.2020 00:58

Перепиши текст у зошит, розставляючи розділові знаки та обираючи правильний варіант написання слів.

Текст: Фуд(т)бол найпопулярніша гра в усьому світі. Вона до/речі виникла в А(а)нглії давно десь у дванадцятому століт..і. У містах у фуд(т)бол грали спочатку на базарних площах і навіть на вузесен..ких вул..чках тогочасних міст.
У грі брали участь іноді до ста й більше чоловік. Коли/не/коли грали із середини дня й аж до заходу сонця. Спеціальних правил гри тоді ще не/було натовп гравців у погоні за м..ячем змітав усе на своєму шляху. Сповнен..і жаху притискувалися до стін будинків солідні громадяни ченці й навіть безстрашні лицарі верхи на конях.
Для боротьби проти народної гри об’єдналися Ц(ц)ерковники Ф(ф)еодали й К(к)упці. Вони здобули пери(е)могу король Едуард II заборонив гру в межах міста. Пізніше фуд(т)бол був заборонен..ий у всьому королівстві.
Усе/таки не/зважаючи на заборони й покаран..я а(А)нглійці не/припиняли грати у фуд(т)бол а з 1663 року гру на щастя було реабілітовано. У 1908 році фуд(т)бол увійшов до програми О(о)лімпійських І(і)гор. Нині важко уявити жит..я будь/якої країни без фуд(т)больних матчів.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Ми з батьками переглядали наш старий фотоальбом, згадали моє дитинство.
Ответ
Ответ оставил: Гость
I.Цюпа...............
Ответ
Ответ оставил: Гость
Ми йшли по авеню в Парижі,а потім зайшли в кафе.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Навкодишній світ це світ у якому ми живемо . Про нього треба дбати :не вирубиваьи і не палити ліси . Багато заводів і машин забруднюють наш навкодишній світ . Ще тільки починають виготовляти машини які не забруднюють землю. Якщо все і далі то так навколишній світ стане тільки гаріше


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: Перепиши текст у зошит, розставляючи розділові знаки та обираючи правильний варіант написання слів. Текст: Фуд(т)бол найпопулярніша гра в усьому світі. Вона до/речі виникла в А(а)нглії давно десь у дванадцятому століт..і. У містах у фуд(т)бол грали спочатку на базарних площах і навіть на вузесен..ких вул..чках тогочасних міст. У грі брали участь ін... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube