Категория
Українська мова, опубликовано 06.06.2020 21:28

(1)Наталка стояла на кладці з рушницею і,трохи зігнувшись,дивилась у воду нерухомо,- пильнувала тайменя,що від двох днів заволодів увагою цілої іхньої колонії.(2) Здоровенний таймень жив межи кам'яними брилами у водяній прірві і лише іноді показувався на чистих мілинах,але зникав,як тільки турне хтось на березі. (3)увесь інтерес полювання полягав у тім,що тайменя тяжко було підстерегти,а ще тяжче було вистрелити в воді:тільки пущена встроч куля могла досягти мети. (4)пущена ж під кутом куля тьохкала об воду,робила рикошет і дзижчала геть .(5) Наталка заплвзялась на нього особливо - така вже була у неї вдача. (6)стояла,як статуя,як нежива,і дивилась,не моргаючи,в глибінь.

речення у тексті ускладнено всіма поданими компонентами,Окрім
А)відокремленого означення
Б) Однорідних присудків
В) відокремленої обставини
Г)порівняння

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Че за херня
2 {2}^{2} 452 - 5 + 1 sqrt{6}
Ответ
Ответ оставил: Гость
Демілітаризований,конфіденційності,напівавтомат,пожертвувавши,полуден,сторiччя
Ответ
Ответ оставил: Гость
Сокола - сокіл, сходу - схід - східний, Львова - Львів - львів’янин, слово - слів - багатослівний, мого - мій, трохи - трішки, попелу - попіл - попільничка, осені - осінь - осінній, Києва - Київ - київський
Ответ
Ответ оставил: Гость
В. землетруси від земля труситься і відеокарта


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: (1)Наталка стояла на кладці з рушницею і,трохи зігнувшись,дивилась у воду нерухомо,- пильнувала тайменя,що від двох днів заволодів увагою цілої іхньої колонії.(2) Здоровенний таймень жив межи кам'яними брилами у водяній прірві і лише іноді показувався на чистих мілинах,але зникав,як тільки турне хтось на березі. (3)увесь інтерес полювання полягав у... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube