Категория
Українська мова, опубликовано 07.06.2020 00:50

Переписати текст, знайти займенники, визначаючи групу за значенням , відмінок і підкреслити відповідно до синтаксичної ролі (олівцем надписати або поряд у дужках).

УКРАЇНСЬКЕ СЕЛО

На правому березі ріки Самари лежало українське село вка. Даремно шукав би хто його в теперішню пору. Воно пропало вка не відрізнялася своєю долею від інших сестриць. Так само була схожа своїм зверхнім виглядом на інші села. Такі самі хати з дерева та глини, укриті соломою або очеретом.

Хати стояли рядком віконцями на південь, оточені городами та садками.

Посередині села велика площа, на якій стояла невеличка дерев’яна церква.

Першою роботою вчан було прорубати серед тернового гайка круті стежки та покопати схованки для своїх достатків. Ця праця тривала кілька років, поки село зажило як слід.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
У Чернігові збудовано багато красивих архітектурних пам‘яток - Спасо - Преображенський собор, П‘тницька церква. Нами було відвідано День народження подруги у Чернігові. Ми захоплено слухали історію Чернігова. Нами було складено чудовий вірш про місто Чернігів.
Ответ
Ответ оставил: Гость
-І так,учні,сьогодні ви мені розкажете про вашого улюбленого письменника,сказала Марія Степанівна.
-Я розажу,вигукнув Василько.
-Вставай
-Мій улюблений письменник-Тарас Шевченко, я дуже люблю його творчість.Мій улюблений вірш"Заповіт"
-Молодець,сідай.Хто хоче ще щось розказати?
Ответ
Ответ оставил: Гость
Сьогодні для мене і мого класу дуже важливий день.Адже зараз ми будем показувати ти презентацію свого класу .Кожен хвилюється,щоб не забути рухи,слова,щоб справді показати наш колектив на достойному рівні.Завдання дали не просте-станцювати спортивний танець,поставити невеличку виставу та щей буде змагання на кмітливість,логіку. Сподіваюся,що я не підведу своїх однокласників і зіграю головну роль-козака,а також дуже хочеться здобути цю солодку перемогу .Тому підтримайте мене!
Ответ
Ответ оставил: Гость
Медвідь заздалегіть готується до зими,підготовлюючи барліг та накопичуючи запаси їжі.Зайці взимку змінюють окрас своєї шубки.Лисиці складно знайти харч узимку,том у що багато звірів сплять.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Переписати текст, знайти займенники, визначаючи групу за значенням , відмінок і підкреслити відповідно до синтаксичної ролі (олівцем надписати або поряд у дужках). УКРАЇНСЬКЕ СЕЛО На правому березі ріки Самари лежало українське село вка. Даремно шукав би хто його в теперішню пору. Воно пропало вка не відрізнялася своєю долею від інших сестриць. Так... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube