Категория
Українська мова, опубликовано 06.06.2020 21:35

ВСТАВИТИ ПРОПУЩЕНІ ЗНАКИ. ДО ТЬ!!!!!!!!!!!!!!1
Кожного бер...з...ня під час (Ш/ш)...вченківських с...в...ят повторюємо слова Н...ма на світі (У/у)країни н...має другого (Д/д)ніпра знаючи що йде...я тут не про чисто географічне твердже(н/нн)я факту а про існува(н/нн)я не/повторного українського світу як витвору чарівної української душі.
З морської піни вродилася грецька (А/а)фродіта. З морського прибою почувань народилася українська краса пісня. Пісе(н/нн)а ліричність це пр...близне окресл...(н/нн)я такої душевнос...ті.
Ось протоплазма нашої душі її праматерія, в якій вона народжує...я росте ро...квітає в...яне і вм...рає. Відрадо душі і сонце благо/вісне! Благослове(н/нн)а будь україн...ська пісне! Зродж...на з ро...коші окропл...на сльозами моя ти муко мій ти раю пісне! Ти – наше найбільше багатство наше найбільше щастя і наше прокля(т/тт)я одночасно.
Пов...рнімося думкою і спомином до ро...співаних в...шневих садів (У/у)країни. Травнева ніч, тепла і пахуча. І зустрічаю...я хлопці з дівчатами. Короткі розмови тихі слова і ще тихші п...люстки цвіту що (з/с)капують із білих свіч в...шень. А тоді поміж солов’їний спів срібною ниточкою пов’ється піс...ня. Вона л...ється переливається затоплює село затоплює всі смутки і думки.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Відповідь:выфвфывфывф

Пояснення:

Ответ
Ответ оставил: Гость
Хліб — то багатство.....
Все, більше немає де.
Ответ
Ответ оставил: Гость
1. Б
2. Г
3. В

Удачі))))
Ответ
Ответ оставил: Гость
Привіт!Що ти сьогодні робитимеш після школи?я хотів(ла) запросити тебе на свій день народження)Там буде дуже цікаво!Дуже буду рада якщо ти прийдеш,буде весело!


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: ВСТАВИТИ ПРОПУЩЕНІ ЗНАКИ. ДО ТЬ!!!!!!!!!!!!!!1 Кожного бер...з...ня під час (Ш/ш)...вченківських с...в...ят повторюємо слова Н...ма на світі (У/у)країни н...має другого (Д/д)ніпра знаючи що йде...я тут не про чисто географічне твердже(н/нн)я факту а про існува(н/нн)я не/повторного українського світу як витвору чарівної української душі. З морської... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube