Категория
Українська мова, опубликовано 06.06.2020 21:44

У прозорому п'янкому повітрі причепився перший дзвоник весни-крихітний жайворонок синтаксичний розбір​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Це сталося першого вересня ми сиділи всі за партами говорили з однокласниками про літо і дарували квіти вчителям вітали всіх кожен з моїх однокласників розказав про своє захоплююче літо і ось я під партою Коліном зачепив щось я думав що це жуйка я заглянув під парту а під нею равлик Я сказав своїм однокласникам вони всі почали його роздивлятися І ми його зняли з під парти і понесли на двір ось такий сюрприз був у мене під партою
Ответ
Ответ оставил: Гость
3) Неправильні рішення приносять велику шкоду.
( Відповідь - неправильна; дівчина - невірна)
Ответ
Ответ оставил: Гость
Мороз. - Скрипучий мороз. Небо. - Похмуре зимове небо. Алеї. - Липові алеї нашого міста. Пам"ятник. - Пам"ятник героям-визволителям. Дерева. - Високі старі дерева в парку. 
Ответ
Ответ оставил: Гость
1.На підвіконні розквітали білі троянди. (Троянди - підмет, розквітали - присудок, на підвіконні - обставина, білі - означення)
2.Хлопцям видали по баскетбольному м`ячу. (Підмет пропущений, присудок - видали,  хлопцям - додаток, баскетбольному - означення, м`ячу - додаток)
3.Мама купила новий комп`ютер. (Мама - підмет, купила - присудок, новий - означення, комп`ютер - додаток)
4.Настала осінь. (Осінь - підмет, настала - присудок)
5.Осінь засипала розфарбованим листям все наше місто. (Осінь - підмет, засипала - присудок, розфарбованим - означення, листям - додаток, все - означення, наше - ознчення, місто - додаток)


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: У прозорому п'янкому повітрі причепився перший дзвоник весни-крихітний жайворонок синтаксичний розбір​... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube