Категория
Українська мова, опубликовано 06.06.2020 21:38

Складіть два речення із словом “інший”, щоб воно виступало займенником та іменником. Складіть два речення із словом “собі”, щоб воно виступало займенником та часткою.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Моя мрія - стати корисною для своєї планети.
Працьовитий робітник закінчив свою роботу.
Папороть можна часто знайти у лісах нашої області.
Орля вчилося літати, повторюючи рухи за своїми батьками.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Дніпро - Дніпром, по дніпру я правильно делаю?
Ответ
Ответ оставил: Гость
Берешь , и пишешь.
 Ластівки є невеликого розміру. Прилітають до нас навесні. Дуже дружні птахи. Прилітають купками та селяться парами під стріхами наших будинків. Мають білу грудку. Крила довгі та тонкі. Хвіст теж довгий з роздвоєним глибоким вирізом на кінці. Їх легко впізнати по яскравому та блискучому оперенню. Воно синьо-сталеве, переливається на сонці. В негоду вони літають дуже низько, поїдаючи комах. 

  Ластівки гарно щебечуть восени, ми чуємо їх за вікном

Ответ
Ответ оставил: Гость
Мене робить щасливою то що я живу.Я дихать,розмовляю.Я рада тому що я жива...(Дальше можешь сама придумать там не сложно)


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Складіть два речення із словом “інший”, щоб воно виступало займенником та іменником. Складіть два речення із словом “собі”, щоб воно виступало займенником та часткою.... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube