Категория
Українська мова, опубликовано 07.06.2020 00:42

Усі присвійгі займенники у рядку.
А. себе собі його.
Б. наскільки,абиякий, жодний.
В. той, мене, ви.
Г. воно, стільки, цей

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Краса – істинне обличчя людини? Звичайно ж, ні. Краса буває різною: духовної, зовнішньої, внутрішньої. Чому, всі ми намагаємося знайти ідеальну красу? Краса змінить людину?

Ми звикли, що краса людини криється у зовнішньому вигляді. Не будемо приховувати, фізична краса людини – це прекрасно. Але найважливіше вміти нею користуватися. Це життя, і, на жаль чи на щастя, не кожному дано Божий дар, виглядати красиво. Головне питання полягає лише в тому, чи зуміє людина оволодіти цим даром і добитися успіху в житті.

Важливо не те, наскільки красивий людина зовні, а якась енергетика, аура виходить від нього. Моя думка, краса людини повинна поєднуватися з іншими якостями.

Приміром, краса полягає в доброті, характер, впевненості в собі. Погодьтеся, симпатичні вам люди, які впевнені в собі, грамотно тримають мову, вміють стежити за собою, і доглядати за іншими. Люди з ідеальними параметрами зовнішності, найчастіше, бувають, лицемірні, егоїстичні. Але зовнішність не вічна, рано чи пізно ми старіємо, а внутрішній світ залишається.

Більшість з нас віддадуть перевагу спілкуватися з людиною, що володіє симпатичною зовнішністю. Але через деякий час, так би мовити, копнувши глибше, ви розумієте, що це трохи не те, чого ви очікували. Внутрішній світ людини не відповідає його зовнішності. На сьогоднішній день важко знайти людину, яка володіє і вміло користується як внутрішньої, так і зовнішньої красою. Внутрішня краса набагато важливіше зовнішньої, так як вона вічна, і залишається з вами до самої смерті.

Реалії такі, що побачивши не зовсім привабливого людини, люди не підуть ні на який контакт з ним. Як же дізнаються духовний світ людини, коли «обкладинка» особистості відразу відштовхує співрозмовника. Сьогодні витрачають мільярди доларів, щоб стати гарним. Застосовуються новітні технології, жертвують багатьма речами. Але люди забувають, що змінивши зовнішність, вони ніколи не зможуть змінити себе зовні. Приміром, надівши модний строгий костюм, ви не станете розумнішою і багатше. Моя думка, зовнішність – це як візитка для людей, а внутрішній світ – те, що написано на ній, ким є ти сам.

Звичайно, прагнете бути красивими, наскільки вам дозволяють фізіологічні дані, але ніколи не забувайте, що багатство зовнішності всередині вас. Краса не змінить вас, але вона додасть вам впевненості в собі, тому що завдяки ній і формується особистість в цілому.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Извини пожайлуст, но я вщ хз, что тут написано...
Ответ
Ответ оставил: Гость
Про-мені є проме-ніє 2 переноси
Ответ
Ответ оставил: Гость
1. Б
2. Б
3. А
4. В
5. В
6. Б
7. А
8. Б
10. В/А
11. В
12. В


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: Усі присвійгі займенники у рядку.А. себе собі його.Б. наскільки,абиякий, жодний.В. той, мене, ви. Г. воно, стільки, цей... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube