Категория
Українська мова, опубликовано 07.06.2020 00:42

Короткий опис історії своєї родини бистрее где то 5-6 речень​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Зи-монько или же  зимо-нько 
Ответ
Ответ оставил: Гость
1. Помивши волосся, Галина прийшла додому.
2. Іван, прибігавши цілий день, впав без ніг вдома.
3.Роз
ляючи між собою,друзі помітили того,хто потебував їхньої допомоги.
4.Школярі,вчитель яких був біля автомобіля,бігали довкола сміючись.

.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Наша рідна українська мова - це основа нашої безмежно багатої культури. це наш дух, наш космос, наша душа, наша пісня, якій світ дав найвищу оцінку. Врешті-решт - це ми. Зникає мова - зникає нація.
Незважаючи на всі заборони, укази, постанови, рідна мова, як і весь український народ, все витримала, все винесла і стала ще чистішою і дзвінкішою.
21 лютого відзначається Міжнародний день рідної мови. Історія свята, на жаль, має трагічний початок. 21 лютого 1952 року в Бангладеші влада жорстоко придушила демонстрацію протесту проти урядової заборони на використання в країні бенгальської мови. Відтоді цей день у Бангладеші став днем оплеглим за рідну мову. Минуло багато років. Аж у жовтні 1999 року на 30-ій сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО було запроваджено відзначати Міжнародний день рідної мови, а починаючи з 21 лютого 2000 року цей день відзначають і в Україні.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Беріз, ліжок, польоту, гірок, рухався,


Другие вопросы по Українськой мове

✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: Короткий опис історії своєї родини бистрее где то 5-6 речень​... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube