Категория
Українська мова, опубликовано 07.06.2020 00:42

4.Виділіть речення , що не стосується сурядного і підрядного зв'язку.
А. Ніна спочатку думала про Якова Македона, що привернув її увагу, та згодом сильніші спогади витіснили його образ, і перед очима постали і люди інші, і події, що їх довіку не забути (А. Шиян).
Б. Тихо розмовляли, наказували, як бути з хлібом, що треба продати, що купити, чим засіяти пари і що сіяти по озимині (С. Скляренко).
В. То поїзд затримувався на станціях, бо колія булла зайнята, то машиніст довго домовлявся із станційними працівниками, що не хотіли відпускати вугілля, взагалі поїзд чомусь довго стояв перед семафором (А. Хижняк)
Г.Майже кожного місяця я приїздила до Києва, але раз у раз траплялося так, що або Ванда Львівна виїхала до Львова, або я через якісь обставини не могла її дочекатися (М. Пригара).

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
                      "Літня ніч, і, ніби в морі..."
Літня ніч, і, ніби в морі,
Порозкидані вогні,
В темнім небі сяють зорі
Віковічно мовчазні...
Ответ
Ответ оставил: Гость
Слово недослухано пишиться разом
Ответ
Ответ оставил: Гость
В ЦЬОМ РЕЧЕННІ
Твір , фільм.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Якшо не помиляюсь то а


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: 4.Виділіть речення , що не стосується сурядного і підрядного зв'язку. А. Ніна спочатку думала про Якова Македона, що привернув її увагу, та згодом сильніші спогади витіснили його образ, і перед очима постали і люди інші, і події, що їх довіку не забути (А. Шиян). Б. Тихо розмовляли, наказували, як бути з хлібом, що треба продати, що купити, чим зас... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube