Категория
Українська мова, опубликовано 07.06.2020 00:39

Замініть подані прикметники вищого та найвищого ступенів синонімічними вираження різного ступеня ознак. Складіть із ними речення і запишіть.

Найрідніший, більш високий, найбільш активний, вищий, менш похмурий, яскравіший, найгарніший.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Великий
весло
верба
веселка
береза
сестра
прегарний
вітер
дерево
обережний

Ответ
Ответ оставил: Гость
Замок надвечір надвоє назавжди невидимий пліснявіти хворост черствіти щілина ясний ясла 
Ответ
Ответ оставил: Гость
Перевірочне слово "мИнулий"
Ответ
Ответ оставил: Гость
Сьогодні для мене і мого класу дуже важливий день.Адже зараз ми будем показувати ти презентацію свого класу .Кожен хвилюється,щоб не забути рухи,слова,щоб справді показати наш колектив на достойному рівні.Завдання дали не просте-станцювати спортивний танець,поставити невеличку виставу та щей буде змагання на кмітливість,логіку. Сподіваюся,що я не підведу своїх однокласників і зіграю головну роль-козака,а також дуже хочеться здобути цю солодку перемогу .Тому підтримайте мене!


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: Замініть подані прикметники вищого та найвищого ступенів синонімічними вираження різного ступеня ознак. Складіть із ними речення і запишіть. Найрідніший, більш високий, найбільш активний, вищий, менш похмурий, яскравіший, найгарніший.... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube