Категория
Українська мова, опубликовано 07.06.2020 00:24

Усі займенникі належать до одного розрядув рядку
1.хто,що,ніскільки,її,такий.
2.ми, вами, мене,щось,весь,у неї.
3.самий,вони,щось,весь,її.
4.я,ти,мій,вский,їхній.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

2 рядок))) думаю, так.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Я вважаю, що героїчним вчинком можна назвати вчинок,який не може зробити більшість серед нас. Людина кожен день потрапляє у неприємні ситуатіції або висить на волосині життя та смерті . У світі живуть люди,які виховані з дитинства допомагати іншим та робити добро у світі. Прикладом можна назвати студента із України,який йшовши на навчання бачив, як на дітей їде машина на великій швидкості і щоб вони не загинули,він побіг на них і прикрив своїм тілом.Студент загинув,але діти залишились живими.Не залишайтеся не байдужими до оточуючих!
Ответ
Ответ оставил: Гость
Товариський, латишський, туристський, боязкий, казахський, ткацький, парубоцький, таджикцький, заводський, емігрантський, студентський, дивацький
Ответ
Ответ оставил: Гость
Смородин вкусная и кислая
Ананас вкусный сладкий
Помидор красный полезный
Морковь оранжевая полезная вкусная


Другие вопросы по Українськой мове

✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: Усі займенникі належать до одного розрядув рядку 1.хто,що,ніскільки,її,такий. 2.ми, вами, мене,щось,весь,у неї. 3.самий,вони,щось,весь,її. 4.я,ти,мій,вский,їхній.... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube