Категория
Українська мова, опубликовано 06.06.2020 21:50

На краю с(е,и)ла є не( )в(е,и)ликий ставок. У гарячу пору літа це справжній рай для дорослих та дітей. У с(е,и)лі всі знали що в одному місці ставку купатись не( )бе(с,з)печно бо там є якісь м(е,и)талеві труби. Їх уже пробували витя(х,г)ти але де там. Того літа до бабусі в( )гості приїхав п(')ятикласник (м,М)аксим. Бабуся одразу ро(з,с)казала про небе(з,с)печне місце і заборонила там купатися. Проте бабус(е,и)ні поради тільки дратували хлопця.
Одного сп(и,е)котного дня (м,М)аксим гайнув купатися на річку. Не( )розумне хлопчисько хотіло похизуватися перед друзями сміливістю. Очевидно хотів виглядати героєм.
Розігнався стрибнув у воду а винирнути уже не( )зміг. Ударився головою і втратив свідомість. Жит(т)я хлопчика вдалося врятувати. Друзі зч(е,и)нили галас
на який пр(е,и)бігли дорослі. Максима витягли з води і надали першу медичну до а потім відвезли до лікарні.
Я думаю що хлопчик зробив висновки. Хто( )зна чи зможе він ще коли( )небуть з розгону скакати у воду.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

ответ:села, невеликий, селі, безпечно, металеві, витягти, Максим

Объяснение:

Ответ
Ответ оставил: Гость
Загугли вот и все )))))))))))))))))))))))))
Ответ
Ответ оставил: Гость
Смородина має кислуватий смак та темно-синій колір, росте на кущах. Ананас має рельєфну поверхню і вирости - листки, всередині він жовтий і на смак солодкий, його можна консервувати, росте з землі. Морква теж росте із землі, але спочатку видно тільки її зелені паростки, а якщо потянути їх, можна побачити саму моркву, яка має оранжевий колір. Її часто кидають у суп або роблять з неї салати, щоб придати смаку. Якщо її їсти, то можна відчути хрускіт у своєму роті, який супроводжується легким смаком, наповненим свіжістю. Особливо корисна морква влітку, тільки що викопана з бабусиної грядки.  
Ответ
Ответ оставил: Гость
Моя родина.
Мене завжди підтримує моя родина, я був(ла) захищений(на), в безпеці. Мене ніколи не сварять за мій усвідомлений вибір. Мене виховують тільки рідні, добрі, лагідні батьки. Тому, я завжди націлений(на) на успіх.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: На краю с(е,и)ла є не( )в(е,и)ликий ставок. У гарячу пору літа це справжній рай для дорослих та дітей. У с(е,и)лі всі знали що в одному місці ставку купатись не( )бе(с,з)печно бо там є якісь м(е,и)талеві труби. Їх уже пробували витя(х,г)ти але де там. Того літа до бабусі в( )гості приїхав п(')ятикласник (м,М)аксим. Бабуся одразу ро(з,с)казала про н... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube