Категория
Українська мова, опубликовано 06.06.2020 21:53

Переписати слова, знімаючи риски. Хто/небудь, де/з/ким, хтозна/кому, кому/небудь, ні/хто, ні/про/що, будь/чому, хто/сь, ні/перед/ким, котрим/сь, де/чия, аби/яким.
Де/який, казна/хто, ким/небудь, ні/чого, який/небудь, ні/з/чим, котрого/сь, скільки/сь, чиїм/сь, аби/для/кого, ні/за/чим, будь/де.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Хто-небудь, де з ким, хтозна-кому, кому-небудь, нiхто, нi про що, будь-чому, хтось, нi перед ким, котримсь, дечия, абияким.

Деякий, казна-хто, ким-небудь, нiчого, який-небудь, нi з чим, котрогось, скiлькись, чиїмсь, аби для кого, нi за чим, будь-де.

Ответ
Ответ оставил: Гость

ответ:хто небудь,де з ким,хтозна-кому, кому-нибудь нi хто,нi про що,будь чому,хтось,нi перед ким ,котримсь,де чия?,аби-яким,де який, казна-хто,ким небудь,нiчого,який небудь,нi з чим.....а далi сам(сама).По прикладу

Объяснение:

Ответ
Ответ оставил: Гость
Правду говорив Олександр Довженко: "Життя таке коротке! Поспішайте творити добро." Розумію я його так, що життя не вічне і воно одне ми повинні прожити його лише один раз. Життя подібне до театру без сцинарія, тільки в театрі всі артисти знають свою роль і перед тим як виступати перед публікою вони днями тринуються. В житті такого немає - в житті ми імпровізуємо постійно. Ще говорять, що все що ти зробив повернеться до тебе. Творіть добро і все це повернеться до вас у подвійному розмірі, крім того люди почнуть ставитись до вас краще, вважаючи вас за добру й щиру людину. Не забувайте цей вислів і завжди тримайте його в голові.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Я думаю правильна відповідь А
Ответ
Ответ оставил: Гость
Відповідає на питання хто


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: Переписати слова, знімаючи риски. Хто/небудь, де/з/ким, хтозна/кому, кому/небудь, ні/хто, ні/про/що, будь/чому, хто/сь, ні/перед/ким, котрим/сь, де/чия, аби/яким. Де/який, казна/хто, ким/небудь, ні/чого, який/небудь, ні/з/чим, котрого/сь, скільки/сь, чиїм/сь, аби/для/кого, ні/за/чим, будь/де.... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube