Категория
Українська мова, опубликовано 06.06.2020 21:59

Академік м.амосов у книзі *роздуми про здоров'я* пише: у більшості хвороб винна не природа, не суспільство, а сама людина. частіше вона хворіє від ліні, жадібності, а іноді й від нерозуміння ціни здоров'я. скласти усний виступ *ціна здоров'я* використовуючи дієприслівники

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Безперечно, здоров‘я це одна з найголовніших складових нашого життя. Без нього ми не можемо існувати, адже воно, забезпечуючи нам життя, робить його щасливим, радісним та наповненим різноманітними моментами. Недаремно говорячи усім відому приказку «Здоров‘я не купиш», ми не раз задумувалися, що так воно і є. Люди, працюючи без перестанку, надзвичайно перевтомлюються. Проте деякі вже народжуючись мають певні вади і живуть з цим протягом усього життя. Тому, кожен з нас має радіти, прокидаючись щодня живим та здоровим. Адже не кожен, на превеликий жаль, може це зробити.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Якщо людина робить щось повільно це її топить тобто стримує , а швидку діяльність люди побоються
Ответ
Ответ оставил: Гость
1.Він спокійно відповів на питання.
2.У нього на душі спокійніше,ніж раніше.
3.Сьогодні вона відповідала більш спокійно.
4.Найбільш спокійно у будинку дідуся.
Ответ
Ответ оставил: Гость
. Зая
Заєць-це невелика дика тваринка. В неї довгі рухливі вуха на видовженній мордочці. Глаза в зайця косять. Це необхідну для того, щоб ця беззахисна тваринка бачила все навкруги.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: Академік м.амосов у книзі *роздуми про здоров'я* пише: у більшості хвороб винна не природа, не суспільство, а сама людина. частіше вона хворіє від ліні, жадібності, а іноді й від нерозуміння ціни здоров'я. скласти усний виступ *ціна здоров'я* використовуючи дієприслівники... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube