Категория
Українська мова, опубликовано 07.06.2020 00:18

В Вставити у текст сполучники. Підкреслити та надписати всі службові
частини мови.
На городі ріс кущ барвінку. Здавалось, ... він і зимою зеленіє, .... коли танули сніги, то на світ пробивалось його цупке зелене листя, не змучене холодом, не скалічене морозом. А .... повітря ставало по-материнськи м’яким ... лагідним, то барвінок зацвітав так, ... небо бризнуло на землю живою своєю блакиттю.​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Відповідь:

1.що(сполучник) 2.та(сполучник) 3.коли(сполучник) 4.і(сполучник) 5.що(сполучник)

Пояснення:что мог, то дал

Ответ
Ответ оставил: Гость
Жив собі іменник жив жив поки не впав и забув хто він. А він був королем цієї частини мови. Потім пішов король шукати якесь слово яке могло йому допомогти. Ходив він питав у іменників хто він але вони мов у рота воду набрали. Проходив так король цілий день і так не зміг дізнатися хто він.
Але під вечір коли почали сутінки лягати на землю він зустрів старця який знав все і про всіх. А взнак вдячності король іменник зробів цього старця відомим на всю країну під назвою іменник.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Безмежний ліс оточує самотню хатинку.
Безшумні дерева сьогодні в парку.
Навкруги розкинувся безлісий простір.

Ответ
Ответ оставил: Гость
1)після громи, копитами- дзвінко.2)після кожного,. 3)після тріпоче.4)після здригнувся.5)після прекрасне.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: В Вставити у текст сполучники. Підкреслити та надписати всі службові частини мови. На городі ріс кущ барвінку. Здавалось, ... він і зимою зеленіє, .... коли танули сніги, то на світ пробивалось його цупке зелене листя, не змучене холодом, не скалічене морозом. А .... повітря ставало по-материнськи м’яким ... лагідним, то барвінок зацвітав так, ...... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube